Κρήτη

Δυο αεροδρόμια της Κρήτης στη λίστα με τα χειρότερα της Ευρώπης

Τρία ελληνικά αεροδρόμια καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις στη δεκάδα των χειρότερων αεροδρομίων της Ευρώπης ενώ άλλο ένα βρίσκεται στην 5η θέση της σχετικής λίστας.

Σύμφωνα με ψηφοφορία των αναγνωστών της ιστοσελίδας sleepinginairports.net, τα αεροδρόμια της Σαντορίνης, των Χανίων και του Ηρακλείου καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις ενώ αυτό της Ρόδου βρίσκεται στην 5η θέση.

Μάλιστα, τα αεροδρόμια της Σαντορίνης, των Χανίων και του Ηρακλείου βρίσκονται επίσης και στην χειρότερη δεκάδα σε παγκόσμια κλίμακα.

Τι λένε για το αεροδρόμιο Χανίων:

Πέρισυ, τα Χανιά δεν ήταν ανάμεσα στα χειρότερα Ελληνικά αεροδρόμια. Ωστόσο φέτος οι αναγνωστες που ψήφησαν είχαν άλλη άποψη.Τεράστιες ουρές ελάχιστα καθίσματα που σε αναγκάζουν να ακουμπήσεις σε κάποιο τοίχο για να ξεκουραστείς, μια μοναδική επιλογή στο τομέα του φαγητού «με μέτρια σάντουιτς σε υψηλές τιμές», αίθουσες χωρίς κλιματισμό που γίνονται ανυπόφορες με τις υψηλές θερμοκρασίες του νησιού και τον πολύ αυστηρό έλεγχο ασφαλείας είναι μερικά απο τα παράπονα.

Τι λένε για το αεροδρόμιο Ηρακλείου:

Το τρίτο χειρότερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη σύμφωνα; με την ιστοσελίδα είναι του Ηρακλείου.Για το αεροδρόμιο του Ηρακλείου τα παράπονα ήταν πάνω κάτω τα ίδια με των Χανίων προσθέτοντας τα παράπονα για θλιβερή κατάσταση στις τουαλέτες και αδιάφορο προσωπικό.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή