Ιεράπετρα

Ευχετήρια επιστολή της τοπικής οργάνωσης ΝΔ Ιεράπετρας για τον νέο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας

Σεβασμιότατε Μητροπολίτη,

με την παρούσα επιστολή μας, θέλουμε να σας απευθύνουμε τις εγκάρδιες προσρήσεις και  ευχές μας για την ανάδειξή σας στο αξίωμα του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας.

Ο πνευματικός σας πλούτος, η ψυχική σας ευγένεια, η άοκνη δράση σας, και η εκκλησιαστική σας εμπειρία ήταν τα κριτήρια για την εκλογή σας, αλλά, οι ίδιες αυτές, από τις πολλές άλλωστε, αρετές σας είναι και τα εχέγγυα για μία απολύτως επιτυχημένη αρχιερατική θητεία.

Η κοινωνία της Χώρας μας αλλά και της Ιεράς Μητροπόλεως μας, έχει απόλυτη  ανάγκη από άξιους Ιεράρχες, που θα αναδεικνύουν και θα προβάλλουν την ουσία και το πνεύμα του Χριστιανισμού. Ιδιαίτερα στους καιρούς που ζούμε, όπου βλέπουμε τα ιδανικά της Πίστης και της Πατρίδας να βάλλονται ποικιλοτρόπως και από πολλούς!

Η εκλογή σας σηματοδοτεί μια νέα εποχή ενότητας, ποιότητας, συνεργασίας, πνευματικότητας και κοινωνικής προσφοράς για την Μητρόπολή μας. Μια νέα εποχή, που θα είναι και συνέχεια του θεάρεστου έργου που μας άφησε κληρονομιά ο Μακαριστός Μητροπολίτης κυρός Ευγένιος!

Σας δηλώνουμε ότι θα είμαστε συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθειά σας και ότι όπου μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι, θα το πράττουμε!

Ευχόμαστε ολόψυχα την από Θεού δύναμη και σκέπη, στο πνευματικό, κοινωνικό και ποιμαντορικό έργο που από σήμερα αναλαμβάνετε!

ΑΞΙΟΣ!

Για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιεράπετρας
Ο Πρόεδρο
Κατσιδονιωτάκης Κωνσταντίνος

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή