Κρήτη

Έγκλημα πίσω από το πτώμα που βρέθηκε στo Tυμπάκι


Την άκρη του νήματος πίσω από τη μυστηριώδη υπόθεση εντοπισμού του πτώματος ενός άγρια δολοφονημένου – με βάση τις πρώτες τουλάχιστον ενδείξεις – νεαρού άνδρα πακιστανικής καταγωγής, κοντά σε θερμοκήπιο στο Τυμπάκι, επιχειρούν να βρουν από τη Δευτέρα το απόγευμα οι διωκτικές Αρχές.

Τα πρώτα στοιχεία και οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. παρέπεμπαν το βράδυ της Δευτέρας σε εγκληματική ενέργεια και μάλιστα σε άγριο έγκλημα, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, το κεφάλι του νεκρού αλλοδαπού βρέθηκε πολτοποιημένο, με πολλαπλά χτυπήματα από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, όπως σκεπάρνι ή τσεκούρι!

Λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό του μακάβριου ευρήματος, η Αστυνομία προσήγαγε δύο αλλοδαπούς ομοεθνείς του νεκρού νεαρού, ενώ καθοριστική ως προς τη διαλεύκανση της υπόθεσης κρίνεται η ψυχραιμία και οι μεθοδικές κινήσεις του ιδιοκτήτη τού θερμοκηπίου, που εντόπισε το πτώμα.

Ο ίδιος, αντιλαμβανόμενος από την πρώτη στιγμή τις ενδείξεις που παρέπεμπαν σε έγκλημα και όχι σε κάποιο ατύχημα, φρόντισε να ειδοποιήσει πολύ διακριτικά την Αστυνομία, δίχως να γίνει αντιληπτή η κίνηση αυτή από τους αλλοδαπούς εργαζόμενους στο θερμοκήπιο ή άλλα άτομα που ενδεχομένως να σχετίζονται σε τον ένα ή τον άλλο βαθμό με την υπόθεση δολοφονίας – με βάση πάντοτε τις πρώτες ενδείξεις – του νεαρού Πακιστανού εργάτη. Δολοφονία που, αν όντως επιβεβαιωθεί οριστικά από τις διωκτικές Αρχές, δεν αποκλείεται να διαπράχθηκε πριν από μέρες.

Σε αυτήν την εκτίμηση παραπέμπει η έντονη δυσοσμία στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα, και η οποία υποδηλώνει ότι ο Πακιστανός κειτόταν νεκρός στο ρυάκι, δίπλα στο θερμοκήπιο, για μέρες.

πηγή: neakriti.gr


Σχολίασε το
Στην κορυφή