Ιεράπετρα

Eγκρίθηκαν 230.000 ευρώ για έργα ύδρευσης στην Ιεράπετρα


Το αίτημα του Δήμου Ιεράπετρας για έγκριση έκτακτης χρηματοδότησης για έργα ύδρευσης στην πόλη και τοπικές κοινότητες από το Υπουργείο Εσωτερικών εγκρίθηκε από τον Υπουργό Πάνο Σκουρλέτη σύμφωνα με ανακοίνωση του βουλευτή Λασιθίου Μ. Θραψανιώτη.

Το ποσό των 230.000 ευρώ θα έρθει στον Δήμο και όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στο Ράδιο Λασίθι τα έργα ύδρευσης τα οποία αφορά είναι στις περιοχές της Κάτω Μεράς της πόλης, στο Κεντρί, το Γαβρίλη και τις περιοχές Πάνω Κάτω Χωριού, Επισκοπής, Παπαδιανών και Θρυπτής. Τα έργα θα γίνουν με εργασίες αυτεπιστασίας από την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου με σκοπό να εξοικονομηθούν χρήματα και να γίνουν περισσότερες εργασίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνάντηση του Βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλη Θραψανιώτη και του Δημάρχου Ιεράπετρας Θεοδόση Καλατζάκη με τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη στις 5/10/2017, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν και οι ανάγκες της Ιεράπετρας για έργα διασφάλισης της υδροδότησης.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης ανταποκρινόμενος άμεσα, ενέκρινε έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 230.000 ευρώ στο Δήμο Ιεράπετρας, αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της λειψυδρίας, με χρέωση του αντίστοιχου λογαριασμού του ΥΠΕΣ, που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.


Σχολίασε το
Στην κορυφή