Ιεράπετρα

Έκκληση για προληπτικό περιορισμό των μετακινήσεων στην Ιεράπετρα από Πυροσβεστική-ΕΚΑΒ

Έκκληση να περιοριστούν οι μετακινήσεις των πολιτών εφόσον δεν υπάρχει σημαντικός λόγος έκανε στο Ράδιο Λασίθι, τόσο ο διοικητής της πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας αλλά και ο κ. Αγγελάκης υπεύθυνος του τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Καράμπελας τόνισε πως τα στοιχεία του καιρού δείχνουν ότι όσο περνάει η ώρα τα καιρικά φαινόμενα θα είναι πιο έντονα και κάλεσε τον κόσμο να περιορίσει όσο γίνεται τις μετακινήσεις του, ειδικά στις αγροτικές περιοχές.

Όπως είπε αν η βροχόπτωση συνεχιστεί με την ίδια ένταση για μερικές ώρες ακόμα, είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν κλήσεις για απεγκλωβισμούς είτε ανθρώπων είτε οχημάτων, κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ακόμα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι σε επιφυλακή, τόνισε, όμως και οι πολίτες θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους για να μην υπάρξουν σοβαρότερα προβλήματα.

Στο ίδιο κλίμα ήταν και η έκκληση του υπεύθυνου τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας κ. Αγγελάκη, ο οποίος τόνισε πως γυρίζοντας στην Ιεράπετρα από περιστατικό στην Αγία Παρασκευή, ο δρόμος προς Μακρυλιά έχει σοβαρά προβλήματα, το νερό είναι στους 30-40 πόντους και υπάρχουν πολλές πέτρες που έχουν παρασυρθεί, καλώντας και αυτός τον κόσμο να αποφεύγει τις μετακινήσεις.

Απ’ την πλευρά του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας ο Λιμενάρχης κ. Παπαδάκης, ανέφερε πως οι άνεμοι αργότερα θα φτάσουν και τα 10 μποφόρ τοπικά και έχει υπάρξει ενημέρωση στους αλιείς της περιοχής.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή