Ιεράπετρα

Εκπαιδευτικοί από το 2ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας στα Κανάρια Νησιά

Στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ με τίτλο  “Colorful songs», εκπαιδευτικοί από το  2ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας, επισκέφθηκαν στις 5-10 Νοεμβρίου 2016, την Πόλη Las Palmas των Καναρίων Νήσων με σκοπό την γνωριμία των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (Ισπανία, Ιταλία, Λιθουανία) και  την επίσκεψη  στο Δημοτικό σχολείο της Santa Brigida, ένα από τα συνεργαζόμενα σχολεία.

» Η υποδοχή που μας επιφύλαξαν ήταν ιδιαίτερα θερμή τόσο από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου όσο και από τους τοπικούς άρχοντες. Η Αντιδήμαρχος μας υποδέχτηκε ενημερώνοντας μας για το εκπαιδευτικό σύστημα και μας πρόσφερε δώρα-βιβλία της ιστορίας της περιοχής τους. O υπεύθυνος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, μας ξενάγησε στην παλιά πόλη, τον καθεδρικό ναό και τη βιβλιοθήκη της περιοχής. Στο σχολείο, μας περίμενε η μπάντα της πολεμικής αεροπορίας, που για πρώτη φορά επισκεπτόταν το σχολείο, τιμώντας τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά, χαρίζοντάς μας στιγμές μοναδικές.

image05-1

Είδαμε από κοντά τη μασκότ του προγράμματος, (μια πεταλούδα),η οποία προέκυψε από διαγωνισμό πεταλούδας των 4 σχολείων, ενώ με τη βοήθεια της μοδίστρας ζωντάνεψε, με σκοπό να επισκεφθεί όλα τα συνεργαζόμενα σχολεία στη διάρκεια των 2 ετών του προγράμματος.

image01-8

Μελετήσαμε τα επόμενα βήματα υλοποίησης των δραστηριοτήτων του προγράμματος, γνωρίσαμε την πόλη και τα αξιοθέατά της, επισκεφθήκαμε μουσεία που σχετίζονται με τις δραστηριότητες του προγράμματος και γευτήκαμε τοπικές γεύσεις».

image00-5

image02-3

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή