Λασίθι

Έκτακτη σύσκεψη στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου για τις αποζημιώσεις μετά την καταστροφική χαλαζόπτωση

Η αποτίμηση και ο καθορισμός της διαδικασίας  αποζημιώσεων από την προχθεσινή χαλαζόπτωση στην ευρύτερη περιοχή του Οροπεδίου Λασιθίου ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που συγκάλεσε χθες έκτακτα ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης, με την συμμετοχή των: Μ. Τερζάκη Επόπτης Φυτικού Τομέα Νομού Λασιθίου, Ν. Δασκαλάκη Δ/ντης Περιφερειακού καταστήματος ΕΛΓΑ Κρήτης, Εμμ. Σμυρνάκη Πρόεδρος Αγρ. Συν. Ορ. Λασιθίου, Σ. Μπουτσάκη στέλεχος Αγρ. Συν. Ορ. Λασιθίου,  Μ. Κοντογιάννη στέλεχος Αγρ. Συν. Ορ. Λασιθίου.

1-20

Μετά την προχθεσινή καταστροφική για τον πρωτογενή τομέα χαλαζόπτωση στην ευρύτερη περιοχή του Οροπεδίου Λασιθίου ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης ανέλαβε άμεσα την πρωτοβουλία και κάλεσε σε σύσκεψη στο δήμο τα στελέχη του ΕΛΓΑ για αυτοψία. Στην συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά η καταγραφή των ζημιών στις καλλιέργειες, καθώς επίσης τα διαδικαστικά που πρέπει να ακολουθηθούν για την έγκαιρη αποζημίωση των αγροτών. Στην σύσκεψη επιβεβαιώθηκε πλήρως η ολική καταστροφή στα οπωροκηπευτικά και στις δενδρώδεις καλλιέργειες του δήμου.

Η διαδικασία για την υποβολή των αποζημιώσεων ξεκινάει άμεσα, και καλούνται οι πληγέντες δικαιούχοι αγρότες για αποζημίωση να καταθέσουν τις αιτήσεις του εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών. Δικαίωμα αποζημίωσης έχουν οι καλλιεργητές οι οποίοι έχουν ασφαλίσει τις καλλιέργειες τους σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή