Σητεία

Eκτροπή κυκλοφορίας στον δρόμο Σητείας-Αγ.Νικολάου μέχρι τον Αύγουστο


Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου ανακοινώνεται ότι λόγω συνέχισης εκτέλεσης εργασιών για την ολοκλήρωση του τμήματος Αυχήν Αγκαθιά-Χαμέζι-Σητεία του Β.Ο.Α.Κ στην περιοχή του κλάδου εξόδου Χαμεζίου ΧΘ55+500 του δρόμου Αγίου Νικολάου – Σητείας  ,  το χρονικό διάστημα από τη 14-03-2017 μέχρι και την 31-08-2017 , θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

    • Το ρεύμα κυκλοφορίας από Άγιο Νικόλαο προς Σητεία , στη Χ.Θ. 55+700 θα εκτραπεί εντός της Νέας Εθνικής οδού , που έχει κατασκευαστεί από την ανάδοχο εταιρεία , για μήκος διακοσίων (200) μέτρων , όπου και θα συναντάει την Παλαιά Εθνική Οδό .
    • Το ρεύμα κυκλοφορίας από Σητεία προς Άγιο Νικόλαο , στη Χ.Θ. 56+500 θα εκτραπεί εντός της Νέας Εθνικής οδού από τη ράμπα εισόδου που έχει κατασκευαστεί από την ανάδοχο εταιρεία , για μήκος οχτακοσίων (800) μέτρων , όπου και θα συναντάει την Παλαιά Εθνική Οδό.

 Οι χρήστες των παραπάνω  Οδικών Δικτύων , παρακαλούνται να  είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με μικρές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με την κάθετη και οριζόντια σήμανση που θα τοποθετηθεί στην περιοχή.


Σχολίασε το
Στην κορυφή