Σητεία

ΕΛΜΕ Λασιθίου εναντίον της λιθοριππής στη Σητεία

Η ΕΛΜΕ Λασιθίου στηρίζει τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της πόλης της Σητείας ενάντια στην λύση της λιθορριπής, των ογκόλιθων που θέλουν να τοποθετήσουν στην παραλία της Σητείας,  ο Δήμος Σητείας και ο Δήμαρχος κ. Πατεράκης.

Την στιγμή που υπάρχουν και άλλες τεκμηριωμένες επιστημονικές μελέτες για την προστασία – ανάπλαση της παραλίας της Σητείας και την στήριξη του παραλιακού δρόμου, (όπως Μελέτη με τίτλο Η διάβρωση των ακτών του όρμου της Σητείας. Αιτία – Πρόταση για αποκατάσταση ), προτιμούν την χειρότερη λύση, την λύση των ογκόλιθων.

Στηρίζουμε την πρωτοβουλία πολιτών της Σητείας ενάντια στην λιθορριπή, που μοναδικό σκοπό έχουν να σώσουν την ωραία μεγάλη παραλίας της.

Στηρίζουμε την πρωτοβουλία της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σητείας για την επιστημονικά τεκμηριωμένη πρόταση-λύση της άμεσης επισκευής του παραλιακού δρόμου και την ανάπλαση – αποκατάσταση της παραλίας της Σητείας.

Χαιρετίζουμε την αλλαγή στάσης του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη αμέσως μετά την ενημέρωση που είχε από τον υπεύθυνο επιστήμονα της μελέτης της ανάπλασης της παραλίας κ. Αναγνώστου, έτσι ώστε να προχωρήσει η λύση της ήπιας παρέμβασης με ταυτόχρονη στήριξη του δρόμου.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή