Ιεράπετρα

Εναπόθεση χαρτιού και φελιζόλ στον αύλειο χώρο της Αγρεξ ενημερώνει ο Δήμος Ιεράπετρας

Εν όψει της έναρξης της νέας καλλιεργητικής περιόδου, η Υπηρεσία Καθαριότητας & Περιβάλλοντος του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει τους καλλιεργητές ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά στον αύλειο χώρο της Αγρέξ  έχουν διαμορφωθεί δύο σημεία εναπόθεσης ανακυκλώσιμων υλικών και συγκεκριμένα χαρτιού και φελιζόλ.

Με στόχο να εξαλειφθεί το φαινόμενο της άναρχης απόρριψης τους, που συχνά παρατηρείται σε κάδους, ρέματα, οικόπεδα, δημόσιους χώρους κ.α., παρακαλούνται οι πολίτες, καθώς και οι καλλιεργητές να εναποθέτουν στο κοντέινερ που βρίσκεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο τις χάρτινες συσκευασίες σπασμένες και δεμένες, εάν αυτό είναι εφικτό,  καθώς επίσης στο μεταλλικό κλωβό τις συσκευασίες φελιζόλ απαλλαγμένες από άλλα υλικά ( δίσκοι φυτών, νάυλον, κα.) προκειμένου αυτές να οδηγούνται στην ανακύκλωση.

Όπως τονίζει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Αργύρης Πανταζής  ο χώρος παραμένει ανοικτός καθημερινά καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, δίνοντας έτσι στους πολίτες τη δυνατότητα να εναποθέτουν συσκευασίες φελιζόλ και χαρτιού οποιαδήποτε ώρα επιθυμούν.

«Η ευαισθητοποίηση και η από κοινού προσπάθεια να διατηρούμε τον τόπο μας καθαρό αποτελεί προϋπόθεση για κάθε επιδιωκόμενη πρόοδο» επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος, προτρέποντας παράλληλα τους πολίτες να συνεργαστούν στην συλλογική προσπάθεια να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή