Αθλητικά

Εντυπωσιάζει ο κόσμος του ΟΦΙ


Είναι κοινά αναγνωρίσιμο πλέον, η εντυπωσιακή παρουσία και συμβολή του κόσμου του ΟΦΙ στην φετινή πορεία της ομάδας στην Γ΄ εθνική, δημιουργώντας ατμόσφαιρες που μας παραπέμπουν σε ανώτερες κατηγορίες.

Η εικόνα που έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο «Πέτρος Βουζουνεράκης» ώστε να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΟΦΙ-Ηρόδοτος ήταν μοναδική, με τους οργανωμένους φίλους του ΟΦΙ «ΚΟΥΡΗΤΕΣ» να δίνουν πραγματικά το δικό τους ρεσιτάλ. Ούτως αλλιώς οι τελευταίοι είχαν κερδίσει τις εντυπώσεις με την συμπαράσταση τους. Την Κυριακή όμως ήταν πράγματι εντυπωσιακοί. Δικαίως ο προπονητής του ΟΦΙ κ. Μάγγος αναφέρεται συνεχώς στον κόσμο και την συμβολή του σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Εξίσου όμως αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία των φιλάθλων στο «Πέτρος Βουζουνεράκης» με αριθμούς, οι οποίοι συγκρίνονται σε πολύ ψηλότερα κλιμάκια από την κατηγορία που αγωνίζεται η Λασιθιώτικη ομάδα.

Για να καταλάβει ο αναγνώστης: Μέχρι τώρα ο ΟΦΙ έχει δώσει 6 αγώνες εντός έδρας με περίπου σταθερά 1.100 άτομα να δίνουν το παρών και σε κάποιες περιπτώσεις το ξεπέρασε κατά πολύ. Σας είχαμε αναφέρει ότι το πρώτο μεγάλο ρεκόρ προσέλευσης είχε γίνει στην αναμέτρηση με το  Αιγάλεω με πάνω από 1.300 ανθρώπους στις εξέδρες του «Πέτρος Βουζουνεράκης». Όμως η συγκεκριμένη προσέλευση καταρρίφθηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Ηρόδοτο, καθώς το «Πέτρος Βουζουνεράκης» μάζεψε ούτε λίγο ούτε πολύ 1.500 θεατές.

Με το άθροισμα του παραπάνω αριθμού, πάνω στον ήδη ψηλό μέσο όρο του πλήθους που παρακολούθησε μέχρι τώρα τα παιχνίδια της Λασιθιώτικης ομάδας, να ανεβάζει το νούμερο στα 1.200 άτομα κάτι ουδόλως ευκαταφρόνητο. Μια ομάδα Γ΄ εθνικής, η οποία μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στις τοπικές κατηγορίες του Λασιθίου έχει την δύναμη σε κόσμο να συναγωνίζεται αντίστοιχες παραδοσιακές της Κρήτης και όχι μόνο μέσα έξι μήνες.


Σχολίασε το
Στην κορυφή