Λασίθι

Επίσκεψη Θραψανιώτη στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

Ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης επισκέφτηκε  την Παρασκευή 30/9 2016  την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Βασίλειο Αϊβαλιώτη για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία της αρμοδιότητας του με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Στη συνάντηση παραβρέθηκε  και ο Συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου Γιώργος Καλλιντέρης.

Ο κ. Αϊβαλιώτης ενημέρωσε τον Βουλευτή για τη στελέχωση των Γυμνασίων και Λυκείων με προσωπικό και επεσήμανε ότι φέτος έχουν ξεκινήσει με ελάχιστα κενά που θα καλυφτούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η καθυστέρηση προέκυψε από τη διαδικασία που εφαρμόζεται πρώτη φορά, τον έλεγχο δηλαδή των πινάκων αναπληρωτών από το ΑΣΕΠ. Τα βιβλία έχουν ήδη έρθει από τον Ιούλιο  και τα σχολεία Ειδικής Αγωγής άρχισαν να λειτουργούν από την αρχή της χρονιάς.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παρουσίασε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχολική στέγη κατά περιοχή και τόνισε την ανάγκη να υπάρξει σχεδιασμός για την αντιμετώπισή τους. Επεσήμανε την υποστελέχωση που υπάρχει στο διοικητικό μηχανισμό της Διεύθυνσης και ζήτησε την ενίσχυσή της για να μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο της.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και στις αλλαγές που έχουν γίνει στο πρόγραμμα λειτουργίας του γυμνασίου και συμφωνήθηκε ότι η μείωση των συνεχών εξετάσεων βελτιώνει την εκπαιδευτική και γνωστική αποτελεσματικότητα του σχολείου και αυξάνει σημαντικά τον χρόνο διδασκαλίας.

Ο Μανόλης Θραψανιώτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πετυχημένο ξεκίνημα της νέας χρονιάς και ζήτησε να ενημερώνεται για τα όποια προβλήματα τυχόν παρουσιαστούν, ώστε, στα πλαίσια των καθηκόντων του, να βοηθήσει όσο μπορεί. Για τη στελέχωση της Διεύθυνσης επεσήμανε ότι θα μπορέσει να ενισχυθεί με την εφαρμογή του νέου νόμου για τις μετατάξεις που είναι ήδη σε διαβούλευση.

Θα ακολουθήσει συνάντηση  και με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή