Ιεράπετρα

Eπιστολή Κ. Δερμιτζάκη για το κλείσιμο του γραφείου της ΔΕΗ στην Ιεράπετρας

Αντιδράσεις και από την πλευρά του πρώην βουλευτή Λασιθίου προκαλεί το διαφαινόμενο κλείσιμο του γραφείου της ΔΕΗ στην Ιεράπετρας. Ο Κωστής Δερμιτζάκης στέλνει μια επιστολή και μπορείτε να την διαβάσετε παρακάτω:

«Φαίνεται ότι η μνημονιακή λαίλαπα και οι νεοφιλελεύθερες επιλογές που ερήμωσαν και διέλυσαν όλες τις υπηρεσίες της Ιεράπετρας, της μεγαλύτερης πόλης του Νομού Λασιθίου συνεχίζονται αμείωτες, ανεξάρτητα από την κυβέρνηση που υπηρετεί πιστά τις παραπάνω πολιτικές. Τώρα με την υπογραφή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ κλείνουν το τοπικό γραφείο της ΔΕΗ Ιεράπετρας, το οποίο στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο και δεν επιβαρύνει την υπηρεσία και στο οποίο υπηρετούν δύο υπάλληλοι –ο ένας εκ των οποίων μεταβαίνει δυο φορές την εβδομάδα στον Άγιο Νικόλαο. Αυτό το γεγονός θα έχει ως συνέπεια οι 24000 συνδρομητές της ΔΕΗ του μεγαλύτερου δήμου του νομού, αυτού της Ιεράπετρας, να είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν στον Αγ. Νικόλαο για να εξυπηρετηθούν. Η ερημοποίηση της Ιεράπετρας συνεχίζεται μεθοδικά και συστηματικά.

Τα κόμματα της μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ αφού ξεγέλασαν και κορόιδεψαν τον Ελληνικό λαό, αφού μεταλλάχθηκαν σε τοποτηρητές και πιστούς υπηρέτες των δανειστών, προκειμένου να διατηρήσουν τα προνόμια τις καρέκλες και τους μισθούς τους, συνεχίζουν το μεγάλο ξεπούλημα και την καταστροφή της πατρίδας μας εφαρμόζοντας την ίδια πολιτική με τους προηγούμενους.

Οφείλουν άμεσα να σταματήσουν την καινούργια αυτή αδικία εις βάρος της πόλης μας. Ο λαός της περιοχής μας δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί η ερήμωση και η υποβάθμιση που ξεκίνησε και συνεχίζεται με τα παλιά και τα νέα μνημόνια.

Κωστής Ν. Δερμιτζάκης»

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή