Αθλητικά

Φιέστα με Ο.Φ.Η. στο Βουζουνεράκειο για το 3ο συνεχόμενο ντάμπλ του Ο.Φ.Ι.


Με το κύπελο του πρωταθλήματος το οποίο φέρνει και το 3ο συνεχόμενο νταμπλ για την ομάδα του Ο.Φ.Ι. ήρθε στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος την ομάδας της Ιεράπετρας Πέτρος Μαστοράκης.

Μετά και την χθεσινή νίκη απέναντι στον Α.Σ.Ι. ακολούθησε ένα μικρό πάρτι με φαγητό και ποτό από παίκτες και διοίκηση, το οποίο όπως είπε ο κ. Μαστοράκης δεν θα είναι το τελευταίο αφού θα ακολουθήσει και η …φιέστα για την απονομή του πρωταθλήματος. Η Διοίκηση της Ιεράπετρας έχει συμφωνήσει με τον Ο.Φ.Η. για ένα φιλικό στο Βουζουνεράκειο και η ημερομηνία θα κλείσει μέσα στην ημέρα.

Από εκεί και πέρα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Ο.Φ.Ι. δεν τελειώνουν αφού την Τετάρτη θα παίξει με την ομάδα της Επισκοπής στο Ρέθυμνο για το κύπελλο ερασιτεχνών, μια διοργάνωση στην οποία έχει καλή παράδοση ο Ο.Φ.Ι. και θα κυνηγήσει να φτάσει όσο μακριά μπορεί.

Πλέον ο Ο.Φ.Ι. αναμένει τις ανακοινώσεις που πιθανότατα θα γίνουν τον Ιούνιο από την ΕΠΟ για το πια μορφή θα έχουν οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής. Όπως λέει ο κ. Μαστοράκης το καλύτερο θα ήταν να δημιουργηθεί τελικά ένας όμιλος Κρήτης, ώστε να είναι πιο εύκολο για μια ερασιτεχνική ομάδα όπως ο Ο.Φ.Ι. να ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις, ενώ άποψη του είναι πως στην Γ’ Εθνική θα συμμετάσχει και δεύτερη ομάδα από την Ιεράπετρα μετά τους αγώνες μπαράζ.

Όπως λέει ο πρόεδρος του Ο.Φ.Ι. η ομάδα έχει ένα πολύ καλό κόρμό που μπορεί να σταθεί στην μεγαλύτερη κατηγορία, όμως σε κάθε περίπτωση θα γίνουν μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ ο προπονητής Μανώλης Σκύβαλος θα παραμείνει χωρίς σκέψη.

Όσο για τις αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις που φέρνει η Γ’ Εθνική ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Ξωμπλαράκης τόνισε πως στις εκλογές που θα γίνουν κάποια στιγμή τον Ιούνιο μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει ενώ ήδη υπάρχουν κάποιοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να μπουν στο Δ.Σ. Ο ίδιος θέλησε να αφιερώσει το πρωτάθλημα σε όλη την Ιεράπετρα και τους χορηγούς που στήριξαν την ομάδα και κάλεσε όλη την πόλη να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει την επόμενη αγωνιστική περίοδο.


Σχολίασε το
Στην κορυφή