Ιεράπετρα

Εικόνες ντροπής με ρέματα γεμάτα σκουπίδια στην Ιεράπετρα και τα πρόστιμα πέφτουν…


Τα προβλήματα με την φυτικά υπολείμματα είναι ένα γνωστό πρόβλημα σε όλους τους τελευταίους μήνες στην Ιεράπετρα, πάρα πολλοί αγρότες έχουν αναγκαστεί να αλλάξουν τις συνήθειές τους, και να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να διαχειρίζονται τα απορρίμματά τους, υπάρχουν όμως και αυτοί που επιλέγουν να κάνουν τη ζημιά στους υπόλοιπους.

Οι εικόνες που έφτασαν σήμερα στο Ράδιο Λασίθι χαρακτηριστικές: φυτικά υπολείμματα πεταμένα μέσα στο ρέμα του Αλμυρού που μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια δημιουργούν ένα αποπνικτικό αλλά και επικίνδυνο σκηνικό, σε οποιαδήποτε ξαφνική βροχή.

Πρόστιμα πάντως φαίνεται πως μπαίνουν σε κάποιες περιπτώσεις που γίνονται αντιληπτές από την πλευρά της Δημοτικής Αστυνομίας. Ο αντιδήμαρχος Αγροτικών θεμάτων, Αργύρης Πανταζής, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, δήλωσε πως για το 2017 σύμφωνα με τα στοιχεία που έλαβε από τον Δημοτικό Αστυνομικό έχουν βεβαιωθεί πρόστιμα ύψους 20.100 ευρώ για παραβάσεις του κανονισμού καθαριότητας που αφορούν κυρίως απορρίμματα και κάποιες περιπτώσεις παραβάσεων σε δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα.


 

 

 

Σχολίασε το
Στην κορυφή