Άγιος Νικόλαος

Κάλεσμα για διαμαρτυρία στην επίσκεψη Τσίπρα στον Άγιο Νικόλαο


Την Τετάρτη 21/12 επισκέπτεται τον Άγιο Νικόλαο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Είναι για εμάς τους εργαζόμενους μια ευκαιρία να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία και την αγωνία μας για την κυβερνητική πολιτική των μνημονίων, για την κατάσταση στα Νοσοκομεία και τις συνθήκες εργασίας που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

«Γι ΄αυτό σας καλούμε να συμμετέχετε στη  διαμαρτυρία έξω από την Αίθουσα του Επιμελητηρίου όπου θα βρεθεί ο Πρωθυπουργός την Τετάρτη 21/12 στις 11.00 πμ.

Διεκδικούμε:

Δημόσια-δωρεάν υγεία για όλο το λαό, Κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας στα Νοσοκομεία, Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού -Αύξηση της χρηματοδότησης, Ένταξη των υγειονομικών στα ΒΑΕ, Αύξηση των αμοιβών για νυχτερινά – αργίες – υπερωρίες, Μονιμοποίηση του Επικουρικού Προσωπικού, Κατάργηση των μνημονίων και των μνημονιακών νόμων

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής, το ΔΣ του Συλλόγου έχει προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας από 10.30 μέχρι 13.30.

Παράλληλα καλούμε τους πολίτες και  φορείς του Αγ. Νικολάου αλλά και σωματεία από το χώρο της υγείας να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία.»


Σχολίασε το
Στην κορυφή