Λασίθι

Καταλήψεις σε σχολεία της Ιεράπετρας, Αγίου Νικολάου και Νεάπολης

Υπό κατάληψη βρίσκονται από πρωί σχολεία σε Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο και Νεάπολη. Στην Ιεράπετρα μαθήματα δεν γίνονται στο 1ο και 3ο Γυμνάσιο και στα ΕΠΑΛ, ενώ στον Άγιο Νικόλαο υπό κατάληψη είναι το 1ο και 2ο Λύκειο και τα ΕΠΑΛ, αλλά και τα ΕΠΑΛ στη Νεάπολη.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Αϊβαλιώτης, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι τόνισε πως σύμφωνα με τα αιτήματα που του έχουν σταλεί από τους διευθυντές των σχολείων, δεν υπάρχει λόγος καταλήψεων αφού τα προβλήματα που επικαλούνται είναι κυρίως κτιριακών υποδομών και αφορούν τους Δήμους και δεν αφορούν τόσο τις ελλείψεις σε καθηγητές και βιβλία που παρατηρούνται σε κάποιες περιπτώσεις.

Απ’ την πλευρά του ο Διευθυντής του 3ο Γυμνασίου Ιεράπετρας μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι τόνισε πως τα αίτηματα των παιδιών αφορούν κυρίως κτιριακές υποδομές, τα είδη υγιεινής στις τουαλέτες και προβλήματα στη θέρμανση.

Όπως λέει ο ίδιος οι μαθητές φαίνεται πως έχουν ξεσηκωθεί χωρίς λόγο, ενώ ανέφερε πως πρόκειται για συντονισμένη κίνηση με σκοπό να γίνουν καταλήψεις σε όλο το Νομό.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή