Άγιος Νικόλαος

Καταγγελία ιερέα της Κριτσάς

Αγαπητοί μου μετά και το σημερινό γεγονός που μου συνέβη, ομολογώ ότι νιώθω αρκετά προβληματισμένος και πολλοί λογισμοί περνούν από το μυαλό μου.

Το ίδιο άτομο, στην ίδια ενορία και χωριό, στην ίδια γειτονιά ακριβώς στο διπλανό σπίτι από το προηγούμενο, χτύπησε ο δράστης. Και διερωτώμαι τώρα εγώ και λέω: Είναι τυχαία όλα αυτά και να χρησιμοποιούν το όνομα μου και την ιδιότητά μου και μάλιστα να έχουν καταγράψει την φωνή μου στο κινητό τους και να τους λέω – δήθεν- πρώτα το όνομα της ηλικιωμένης -δώσε τα λεφτά γιατί είμαι σε κηδεία και μόλις επιστρέψω θα στα δώσω, ενώ εγώ ευρισκόμουν σήμερα στη Νεάπολη και μετά στα Μάλλια για κάποιες δουλειές που είχα, έχοντας μάλιστα μαζί μου και τα δύο μικρά μου παιδιά.

Είμαι στοχοποιημένος για κάποιους τους οποίους ούτε γνωρίζω, ούτε τους έχω δει ποτέ μου, ούτε καν έχουμε πιει καφέ μαζί. Εκτός κι αν κάποιοι άλλοι, ενώ κάνουν τους φίλους μπροστά, πίσω σκάφτουν το λάκκο και έδρασαν με τον τρόπο αυτό για δικά τους συμφέροντα. Αυτό για ‘μένα είναι και σημαίνει ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ.

Τους προσκαλώ -προκαλώ και παρακαλώ όλους αυτούς τους κυρίους που κρύβονται πίσω από την όλη αυτή ιστορία, εάν πραγματικά έχουν κάτι μαζί μου, εάν τους έχω κάνει κάτι εγώ προσωπικά να έλθουν και να με βρουν προσωπικά. Και όχι με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.
Γιατί στους ανήμπορους ανθρώπους; Δεν με ενδιαφέρει για το πρόσωπό μου αυτό που έκαναν. Με ενδιαφέρει όμως για τους ηλικιωμένους και ανήμπορους να αντιδράσουν ανθρώπους.

Είμαι στόχος. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά. Για την τρίτη δεν ξέρω ποιό θα είναι το αποτέλεσμα. Ίσως να πάνε κατ’ ευθείαν στο στόχο τους. Ο Θεός να με διαψεύσει, αλλά φοβάμαι.

Πηγή: www.anatolh.com

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή