Άγιος Νικόλαος

Κοινόχρηστα ποδήλατα στο εξής στον Άγιο Νικόλαο

Πραγματικότητα αποτελούν πλέον τα κοινόχρηστα ποδήλατα για τον Άγιο Νικόλαο, τα οποία παραδόθηκαν σήμερα (21/9) προς χρήση στην  Δ.Α.Ε.Α.Ν (Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Αγίου Νικολάου) η οποία στο εξής καλείται να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες σε κάθε ενδιαφερόμενο, στο πλαίσιο μιας πιο φιλικής συμπεριφοράς προς το περιβάλλον της πόλης.

Τα ποδήλατα παρέδωσε ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός κάνοντας γνωστό, ότι στον σταθμό που στο εξής θα λειτουργεί στην Μαρίνα, θα παρέχεται μια ολοκληρωμένη  εξυπηρέτηση σ΄ όλους τους δημότες αλλά και στους και  επισκέπτες, με στόχο την διευκόλυνση τους στις διαδρομές αναψυχής, αλλά και όπου χρειαστεί εντός της πόλεως του Αγίου Νικολάου.

img_20160921_110634

Όπως έκανε γνωστό, ο πρώτος σταθμός διάθεσης ποδηλάτων θα λειτουργήσει στην Μαρίνα, αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις της αρμόδιας υπηρεσίας στο συγκεκριμένο σημείο αναμένεται να υπάρξει μεγάλη ζήτηση  (εμπορικό – τουριστικό κέντρο), δεδομένου ότι καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας – με την λειτουργία των γραφείων της επιχείρησης- παρέχεται ασφαλώς η δυνατότητα ολοκληρωμένης  εξυπηρέτησης.

Η συγκεκριμένη δράση,αναμένεται να επεκταθεί και στην περιοχή του Σταυρού, όπου υπάρχει ολοκληρωμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων.

«Ελπίζουμε – ανέφερε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου- ότι μέσα από αυτή την διαδικασία με την πάροδο του χρόνου θα γίνει συνείδηση- μέρος της κουλτούρας και της νοοτροπίας μας, η χρήση ποδηλάτου. Ενέργεια- που όπως διευκρίνισε- συνάδει με την λογική της παρούσας Δημοτικής Αρχής, που επιδιώκει  τον περιορισμό της κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης, στο πλαίσιο μιας πιο φιλικής συμπεριφοράς προς το περιβάλλον, προκειμένου  να μην διαιωνίζονται οι «εκόνες χάους» που σήμερα εν πολλοίς  βιώνουμε!»

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή