Ιεράπετρα

Mαμαντόπουλος: Ξεκινάει τις δράσεις του ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Σάρκα και οστά παίρνει πλέον ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας. Μετά την ψηφοφορία που έγινε την προηγούμενη Κυριακή μεταξύ των μελών του Προσωρινού Συμβουλίου, πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Ανδρέας Μαμαντόπουλος. Ο ίδιος μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι κάλεσε τα μέλη που έλαβαν μέρος να συναντηθούν ξανά το Σάββατο 11 το πρωί στην μικρή αίθουσα του Μελίνα Μερκούρη για να οριστεί το προεδρείο, οι αρμοδιότητες του καθενός, και να ξεκινήσουν οι λειτουργίες του Συλλόγου.

Όπως τόνισε ο κ. Μαμαντόπουλος, ο φορέας που έχει ιδρυθεί είναι ιδιωτικού δικαίου με στόχο να βοηθήσει την λειτουργία του Νοσοκομείου. Στόχος είναι να αναζητηθούν κονδύλια, για τα οποία ο Σύλλογος δεν θα απευθυνθεί στο κράτος. Έκκληση θα γίνει, σε όσους αγαπούν την Ιεράπετρα και το Νοσοκομείο. Στους πολίτες, στην ομογένεια, στους πάντες. Ο κ. Μαμαντόπουλος τόνισε πως ο νέος Σύλλογος μπορεί πιο εύκολα να προχωρήσει σε αγορές η διαπραγματεύσεις για μηχανήματα ή ότι άλλο χρειάζεται το Νοσοκομείο αφού οι προμηθευτές θα ξέρουν ότι δεν έχουν πρόβλημα με τις πληρωμές. Επίσης ο Σύλλογος θα μπορούσε να βοηθήσει υποστηρικτικά και συμπληρωματικά και στο θέμα των προσλήψεων γιατρών, είτε με δημόσιες παρεμβάσεις, είτε ακόμα και φιλοξενώντας γιατρούς με έξοδα του Συλλόγου κάτι όμως που μοιάζει προς το παρόν πολύ μακρινός στόχος. Όλα θα εξαρτηθούν από τη δύναμη του ταμείου του Συλλόγου.

Επίσης ο Σύλλογος θα προσπαθήσει να φέρει σε επαφή και να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία για τα ζητήματα του Νοσοκομείου. Ο κ. Μαμαντόπουλος υπογράμμισε πως ο νέος Σύλλογος δεν θα προσπαθήσει να υποκαταστήσει την διοίκηση, ούτε και θα ανακατευτεί με τον Σύλλογο Εργαζομένων ή με Επιτροπή Αγώνα.

 

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή