Αθλητικά

Μεταγραφές, …γεννητούρια και στόχος ένα γεμάτο Βουζουνεράκειο αυτή την Κυριακή για τον ΟΦΙ


Με στόχο την μαζική παρουσία του κόσμου στο Βουζουνεράκειο στο παιχνίδι της Κυριακής με το Αιγάλεω, το κυνήγι των μεταγραφών που σύντομα θα ανακοινωθούν, αλλά και τη χαρά από τα… γεννητούρια που ήρθαν στην ομάδα,  κινούνται οι ρυθμοί αυτή την εβδομάδα στον ΟΦΙ μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ερμή Ζωνιανών.

To αποτέλεσμα στα Ζωνιανά άφησε μια πικρία τόσο στον πρόεδρο της ομάδας όσο και στον προπονητή, οι οποίοι μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι τόνισαν πως με βάση την εικόνα του παιχνιδιού και τις ευκαιρίες που είχε ο ΟΦΙ, ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μια καλή και έμπειρη ομάδα που όμως θα μπορούσε να το έχει κερδίσει.

Ο κ. Χηνόπουλος ανέφερε πως η ομάδα παραμένει μέσα στους στόχους της και στόχος πλέον είναι η νίκη απέναντι στην ιστορική ομάδα του Αιγάλεω και αυτό όπως είπε μόνο με την βοήθεια του κόσμου μπορεί να γίνει καλώντας σε μαζικό παρών την Κυριακή στο Βουζουνεράκειο.

«Υπερτερούμε από όλες τις ομάδες του ομίλου αφού παίζουμε στην έδρα μας με τη βοήθεια του 12ου παίκτη, του κόσμου μας, που δεν τον έχουν οι άλλες ομάδες. Μέχρι τώρα η στήριξη που έχουμε είναι πολύ μεγάλη και πιστεύω αν την Κυριακή είναι καλός ο καιρός να δούμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Από μόνος του αυτός ο κόσμος είναι λόγος για να ασχολείται κανείς με αυτή την ομάδα»

Πέρα όμως από τις τρέχουσες αγωνιστικές υποχρεώσεις στον ΟΦΙ κινείται και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της χειμερινής περιόδου και εκεί όπως φαίνεται δύο ή τρεις παίκτες είναι αυτοί που πρόκειται να ενισχύσουν την ομάδα, ενώ ανοιχτό είναι για την ώρα και το ενδεχόμενο κάποιων αποχωρήσεων.

Όπως είπε ο πρόεδρος της ομάδας οι μεταγραφές θα ανακοινωθούν μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά στις 17 Δεκεμβρίου, ενώ για το ενδεχόμενο αποχωρήσεων τόνισε πως δεν θα φύγουν παίκτες από την Ιεράπετρα ενώ για τους υπόλοιπους δεν έχουν παρθεί ακόμα οι τελικές αποφάσεις.

Από τη μεριά του ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Μάγγος, ο οποίος απέκτησε πλέον και μια.. κορούλα, κάλεσε και εκείνος τον κόσμο να ενισχύσει με την παρουσία την ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι σε μια ομάδα πολύ δυνατή που θα διεκδικήσει μαζί με τον Ηρόδοτο την πρωτιά του ομίλου. «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας ειδικά σε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι, μαζί τους ξέρουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Ψάχνουμε αυτή την ώθηση για να ξεπεράσουμε ένα δύσκολο εμπόδιο.

.


Σχολίασε το
Στην κορυφή