Ιεράπετρα

Nέες θέσεις ΕΣΠΑ σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς – Τι γίνεται στην Ιεράπετρα

Έως το Σάββατο 25/9/2016 και ώρα 23.59 μ.μ. θα μπορούν οι επιλαχόντες του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ να καταβάλουν νέες αιτήσεις για να βρουν μια θέση στις δομές που συμμετάσχουν ώστε να εξασφαλίσουν την δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη στον Δήμο Ιεράπετρας, στην πρώτη φάση χρησιμοποιήθηκαν σχεδόν όλα τα voucher που δόθηκαν και έμειναν ένα ή δύο που οι οικογένειες για δικούς τους λόγους επέλεξαν να μην χρησιμοποιήσουν. Αυτό δεν συνέβη σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και πλέον από τα αδιάθετα voucher ανοίγουν στην Ιεράπετρα θέσεις για περίπου 45 νήπια  20-22 βρέφη που δεν εξυπηρετήθηκαν στην πρώτη φάση και τώρα θα βρουν μια θέση στους παιδικούς κ βρεφονηπιακούς της Ιεράπετρας.

Όπως τόνισε η κ. Χατζημαρκάκη, οι γονείς που είχαν καταθέσει πλήρη φάκελο, μπορούν να πάνε στην ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α μόνο με το ΑΜΚΑ και ΑΦΜ μέχρι την Παρασκευή για  μια νέα αίτηση, χωρίς να χρειαστεί νέος φάκελος και στη συνέχεια θα βγει νέος πίνακας μοριοδότησης.

Τα αποτελέσματα για τα παιδιά που θα έμπαιναν στις δομές μέσω του Δήμου ήταν προγραμματισμένα να ανακοινωθούν σήμερα, όμως με αυτή την θετική εξέλιξη, τόσο για τις οικογένειες όσο και για τον Δήμο αναβάλλεται η ανακοίνωση.  Η κ. Χατζημαρκάκη ανέφερε πως στον προγραμματισμό που γίνεται  έχουν υπολογιστεί να μείνουν και θέσεις για οικογένειες που για διάφορους λόγους δεν είχαν τη δυνατότητα να καταθέσουν φάκελο για ΕΣΠΑ.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή