Ιεράπετρα

Νεκρός 73χρονος Ολλανδός, πρωτοπόρος στη θερμοκηπιακή Ιεράπετρα

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ενός 73χρονος Ολλανδός στο Νέο Μύρτος της Ιεράπετρας. Τον άνδρα βρήκαν αλλοδαποί τους οποίους ο 73χρονος απασχολούσε μόνιμα, ενώ ο ίδιος τελευταία είχε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο 73χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε κατάλυμα που είχε δίπλα στις τζαμένιες θερμοκηπιακές του καλλιέργειες κάτω από ένα τραπέζι, ενώ τα χρήματα που βρέθηκαν στο χώρο του είναι κάτι που κάνει τις αρχές να αποκλείουν εγκληματική ενέργεια. Οι αλλοδαποί που τον εντόπισαν είχαν να τον δουν τις τελευταίες δύο μέρες.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο θάνατος προήλθε από φυσιολογικά αίτια, ενώ το πρωί θα μεταφερθεί στο Ηράκλειο για νεκροψία-νεκροτομή.

Στο  σημείο βρέθηκε το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών με επικεφαλής τον ταξίαρχο και αστυνομικό διευθυντή Λασιθίου κ Μανόλη Πετάση και αστυνομικούς από το αστυνομικό τμήμα της Ιεράπετρας, οι οποίοι έκαναν τις απαραίτητες έρευνες, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα. Αυτοψία στο χώρο όπου βρέθηκε το πτώμα του 73χρονου διενήργησε αργά η ιατροδικαστής κ. Δέσποινα Νάθενα.

Τα παιδιά του στην Ολλανδία ενημερώθηκαν απ΄την πρώτη στιγμή για το τραγικό γεγονός (η γυναίκα του δεν βρίσκεται στη ζωή) και έχουν ζητήσει να μεταφερθεί εκεί η σωρός του.

Αξίζει ιδιαίτερα να τονιστεί ότι ο 73χρονος Ολλανδός ζούσε για δεκαετίες στην Ιεράπετρα και από τα πρώτα χρόνια της παρουσίας του συνεργάστηκε με  φυτώρια της περιοχής, απασχόλησε πολυάριθμο ντόπιο εργατικό προσωπικό και επικεντρώθηκε  στην σποροπαραγωγή συγκεκριμένης ποικιλίας πιπεριάς η οποία καλλιεργείται από εκατοντάδες παραγωγούς μέχρι και σήμερα.

 

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή