Ιεράπετρα

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για το Muay Thai στην Ιεράπετρα με 2 πρώτες θέσεις στο Κύπελλο Ελλάδας!


Με δύο συμμετοχές, δύο πρώτες θέσεις και τελικά δύο κύπελλα επέστρεψαν οι αθλητές της Ιεράπετρας από το πανελλήνιο κύπελλο Ελλάδας που διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα!

Η ομάδα του Θάνου Κάραλη με τον Λάζαρο Πανακάκη και τον Παντελή Σαμπροβαλάκη δεν βρήκε αντίσταση και έτσι και οι δύο αθλητές κατάφεραν να έρθουν πρώτοι στις κατηγορίες τους (81 και 71 κιλά αντίστοιχα) και να στεφθούν κυπελλούχοι!

Επιτυχίες που δεν είναι καινούριες για αθλητές του Μuay Τhai στην Ιεράπετρα, αφού ο Παντελής Σαμπροβαλάκης είναι επίσης πανελλήνιος πρωταθλητής αλλά και 3ος στον κόσμο,  θέση που κατέκτησε στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ταϊλάνδη. Την ίδια θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα είχε κατακτήσει και η Γωγώ Σκορδύλη.

Ο Λάζαρος Πανακάκης και ο προπονητής Θάνος Κάραλης βρέθηκαν σήμερα στο Ράδιο Λασίθι και μίλησαν, όπως και ο Παντελής Σαμπροβαλάκης τηλεφωνικά, για την επιτυχία τους, για το άθλημα του Myai Thai που ετοιμάζεται να ενταχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τους νεότερους αθλητές που έρχονται σιγά σιγά στο προσκήνιο.

Ακούστε όλα όσα είπαν:

 

.


 

Σχολίασε το
Στην κορυφή