Ιεράπετρα

Παραχωρήθηκε το ακίνητο του ΟΑΕΔ στο Δήμο Ιεράπετρας για τις ανάγκες του ΚΕΘΕΑ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δωρεάν παραχώρησης χρήσης τριών καταστημάτων και μιας αίθουσας συγκέντρωσης στον οικισμό εργατικών κατοικιών «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 1» ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ, στο Δήμο Ιεράπετρας για τη στέγαση πολιτιστικών, κοινωνικών και εθελοντικών δράσεων, με το υπ αριθμ. Πρωτ.: 21178/1199, 24/11/2016 έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Χρειάστηκε συστηματική εργασία και παρέμβαση για να αντιμετωπιστούν αρκετά γραφειοκρατικά εμπόδια και διοικητικές δυσκαμψίες για να προχωρήσει το δίκαιο αίτημα του Δήμου Ιεράπετρας και της κοινωνίας των πολιτών της πόλης.

Όμως η πολιτική βούληση της κυβέρνησης για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας προς όφελος των κοινωνικών αναγκών και τη στήριξη των κοινωνικών δομών, τα ξεπέρασε.

Με την απόφαση του ΔΣ του ΟΑΕΔ και με την υπογραφή της συγκεκριμένης παραχώρησης από την Υπουργό Εργασίας, Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Έφης Αχτσιόγλου το ΚΕΘΕΑ αποκτά στέγη στην Ιεράπετρα και μπορεί να αναπτύξει το τόσο σημαντικό έργο του.

Το θετικό αποτέλεσμα αυτής της τεκμηριωμένης διεκδίκησης ας είναι παράδειγμα και για άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις στο νομό μας, ώστε η δημόσια περιουσία να αξιοποιείται προς όφελος των πολιτών και των αναγκών τους. Σ’ αυτή την κατεύθυνση θα συνεχιστεί η στήριξη και η προσπάθεια μας ώστε και άλλα δημόσια κτίρια που έχουν ζητηθεί, να παραχωρηθούν στις τοπικές κοινωνίες.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή