Ιεράπετρα

Παράπονα και εξηγήσεις από τον Δήμαρχο ζητά ο Μ. Φραγκούλης που παραιτήθηκε από την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α


Μια παραίτηση που προετοίμαζε από καιρό, υπέβαλλε χθες ο πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Μανόλης Φραγκούλης, προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, κάτι λιγότερο από 5 μήνες μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών στο Δήμο Ιεράπετρας.

Ο Μ. Φραγκούλης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την απομάκρυνσή του από τη θέση του αντιδημάρχου τον περασμένο Δεκέμβριο, τονίζοντας πως όταν του ζητήθηκε από τον Δήμαρχο να παραιτηθεί ως αντιδήμαρχος το έκανε αμέσως και υπήρχε συμφωνία για μια μεταβατική περίοδο στην θέση του προέδρου της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α γιαυτό και δέχτηκε τη θέση, μέχρι τις υπόλοιπες αλλαγές των αντιδημάρχων. Όπως είπε, ο ίδιος ήθελε να προσφέρει από ένα πιο κεντρικό πόστο στο Δήμο, ενώ μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του αντιδημάρχου είχε ζητήσει να μην τοποθετηθεί πουθενά, αφού υπήρχε η επιπλέον πρόταση από τον Δήμαρχο να αναλάμβανε τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Μανώλης Φραγκούλης, ανέφερε πως δεν καταλαβαίνει και περιμένει εξηγήσεις από τον Δήμαρχο για τις αποφάσεις που έλαβε σχετικά με τις αλλαγές των αντιδημάρχων, αλλά και τον λόγο για τον οποίο εκείνος απομακρύνθηκε από τη θέση του νωρίτερα από τους υπόλοιπους. Όπως διευκρινίζει αυτά δεν τα αναφέρει για να μειώσει ούτε τη νέα αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Χατζημαρκάκη, ούτε επειδή θεωρεί λιγότερο σημαντικό το έργο που γίνεται στην ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, όμως τόνισε πως τα αποτελέσματα που πέτυχε ως αντιδήμαρχος ήταν θετικά και είχε ακόμα πολλά να κάνει. Υπογράμμισε επίσης πως το πρόβλημα δεν είναι πως έχασε «τη θέση» ούτε το μισθό, αφού όπως είπε από τον Αύγουστο δεν πληρώνεται ούτε από την προηγούμενη υπηρεσία του, ούτε λαμβάνει αντιμισθία αντιδημάρχου.

Για το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές ο κ. Φραγκούλης τόνισε πως τα δύο χρόνια που απομένουν είναι «ταυτόχρονα πολύς και λίγος χρόνος» και τόνισε πως ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για όλα αυτά αφού τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν είναι πολύ πιο σημαντικά. Ανέφερε όμως πως τα προβλήματα της περιοχής είναι πολλά, είναι απ΄αυτούς που θέλουν να προσφέρουν. «Μεγαλώσαμε πια και πέντε πράγματα θα πρέπει να γίνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τα στελέχη της οικονομικής υπηρεσίας  για την  μεγάλη βοήθεια και την πολύ καλή συνεργασία που είχαν, και επίσης όλο το προσωπικό της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α που, όπως είπε του επιφύλαξε πολύ θερμή υποδοχή.

 

Ακούστε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:


 

 

Σχολίασε το
Στην κορυφή