Ιεράπετρα

Παράπονα και εξηγήσεις για ανανεώσεις συμβάσεων στην Υπηρεσία Καθαριότητας

Πολλά παράπονα για «προνομιακές» ανανεώσεις συμβάσεων στην Υπηρεσία Καθαριότητας κάνουν παλιοί συμβασιούχοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Οι πληροφορίες που έφτασαν στο Ράδιο Λασίθι μιλούν για άτομα άνω των 40 ετών που έχουν απασχοληθεί με συμβάσεις στην Υπηρεσία Καθαριότητας την τελευταία 20ετία και οι οποίοι καταγγέλλουν πως πλέον έχουν παραγκωνιστεί και ανανεώνονται οι συμβάσεις συγκεκριμένων ατόμων.

Για το θέμα μίλησε στο Ράδιο Λασίθι ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Αργύρης Πανταζής ο οποίος ανέφερε πως σε όλες τις συμβάσεις δεν υπάρχει εμπλοκή του Δήμου αφού όλες γίνονται μέσω ΑΣΕΠ είτε πρόκειται, προσθέτοντας πως πέρυσι και φέτος δόθηκε παράταση στις συμβάσεις οι οποίες έγιναν οχτάμηνες και για αυτό ίσως να φαίνεται πως κάποια άτομα μένουν παραπάνω στην Υπηρεσία.

Ο κ. Πανταζής τόνισε πως αν ο Δήμος χειριζόταν αυτές τις υποθέσεις σε κάποιες περιπτώσεις θα γινόταν καλύτερη επιλογή, όμως τώρα τα κριτήρια για την μοριοδότηση από τον ΑΣΕΠ είναι συγκεκριμένη και όσοι έχουν παράπονα μπορούν μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο να κάνουν ενστάσεις.

Αυτό μπορεί να γίνει και για την επόμενη «φουρνιά» 62 συμβασιούχων που έρχονται στον Δήμο Ιεράπετρας με την προκήρυξη να βγαίνει τέλη Οκτώβρη, αρχές Νοέμβρη.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή