Ιεράπετρα

Παρέλαση και μετά ξεκινούν τα έργα για την πεζοδρόμηση στο κέντρο της Ιεράπετρας

kothri-ierapetra-pezodromisi

Ένα έργο που θα αλλάξει σημαντικά την εικόνα και τη λειτουργία της πόλης της Ιεράπετρας φαίνεται πως είναι έτοιμο να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα. Ο λόγος για την πεζοδρόμηση της οδού Κοθρή, όπου σήμερα υπογράφηκε η σύμβαση με τον εργολάβο και τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα.

Όπως είπε ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Λουτσέτης στο Ράδιο Λασίθι, ο εργολάβος μετά και την σημερινή υπογραφή θα μπορούσε να εγκαταστήσει το  εργοτάξιο από τις αρχές της άλλης εβδομάδας όμως σήμερα πάρθηκε η απόφαση να γίνει, για τελευταία φορά, η παρέλαση στον δρόμο της Κοθρή και η εγκατάσταση του εργολάβου να γίνει αμέσως μετά.

Σύμφωνα με τον κ. Λουτσέτη από τον εργολάβο υπάρχει η διαβεβαίωση πως το έργο θα έχει ολοκληρωθεί σε όλο του το εύρος μέχρι την περίοδο των γιορτών, όμως τόνισε πως η Τεχνική Υπηρεσία του έργου θα παρακολουθεί τις εργασίες και υπάρχει ένας προγραμματισμός σε περίπτωση που υπάρξει η οποιαδήποτε καθυστέρηση, λόγω καιρού για παράδειγμα, ώστε να γίνουν παρεμβάσεις και να μην διαταραχθεί η λειτουργία του εμπορικού κέντρου της πόλης.

 

 

 

Σχολίασε το
Στην κορυφή