Ιεράπετρα

«Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» ο αντιδήμαρχος που διπλοπάρκαρε και δέχτηκε την κλήση

Μια κλήση στο Δημοτικό Αυτοκίνητο που όπως φαίνεται χρησιμοποιείται από τον αντιδήμαρχο κ. Πανταζή για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας προκάλεσε αναμενόμενα πλήθος σχολίων και πλέον έχουμε τις απαντήσεις για το τι έγινε τελικά.

Όπως λέει ο κ. Πανταζής δίπλα στο σημείο που φαίνεται σταθμευμένο το όχημα, εκεί που είναι οι προβλεπόμενες θέσεις για τα οχήματα του Δήμου υπήρχε σταθμευμένο άλλο αγροτικό όχημα, από πολίτη που έχει ξαναπαρκάρει στο σημείο και ο ίδιος αποφάσισε να διπλοπαρκάρει και να τον κλείσει ώστε να χρειαστεί να μπει στην υπηρεσία για να ζητήσει εξηγήσεις.

Τελικά, ο πολίτης κατάφερε και έφυγε, ο κ. Πανταζής έφυγε από την Υπηρεσία, το όχημα έμεινε στο δρόμο εμποδίζοντας την κυκλοφορία, και κάποιος άλλος πολίτης κάλεσε την Δημοτική Αστυνομία που έβαλε την κλήση.

Όπως λέει ο κ. Πανταζής μετανιώνει για την επιλογή του να μην καλέσει κατευθείαν ο ίδιος την Αστυνομία για να γράψει το όχημα, ειδικά αφού ο/η πολίτης το έχει ξανακάνει.

Όσο για την κλήση που κόπηκε, ήταν το ύψους των 40 ευρώ και ο κ. Πανταζής διαβεβαίωσε πως θα πληρωθεί με δικά του χρήματα χωρίς να επιβαρυνθεί ο Δήμος.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή