Ιεράπετρα

Πλακιωτάκης: Προς οριστικό κλείσιμο το γραφείο της ΔΕΗ στην Ιεράπετρα, να παρέμβει ο νέος Υπουργός

Ανακοίνωση σχετικά με τις απαντήσεις που δόθηκαν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αλλά και από την Διοίκηση της ΔΕΗ, στην αναφορά που είχε καταθέσει ο ίδιος στη Βουλή, κάνει ο βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης, καλώντας τον νέο Υπουργό να παρέμβει .

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε στο τέλος τα έγγραφα των απαντήσεων:

Στην αναφορά που κατέθεσα στη Βουλή σχετικά με την πρόθεση της Διοίκησης της ΔΕΗ και της κυβέρνησης να μπει λουκέτο στο κατάστημα της ΔΕΗ στην Ιεράπετρα, ο τέως Υπουργός κ. Σκουρλέτης, προσκολλημένος στην πάγια τακτική της κυβέρνησης, της αποφυγής απαντήσεων σε κρίσιμα θέματα και ερωτήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας, δεν απαντά επί της ουσίας, δεν δίνει λύση, απλώς αναβάλει το κλείσιμο του γραφείου της ΔΕΗ στην Ιεράπετρα επικαλούμενος την ανάγκη ενός μεταβατικού χρονικού διαστήματος ώστε οι πολίτες της Ιεράπετρας να εξοικειωθούν και να υιοθετήσουν εναλλακτικούς τρόπους εξυπηρέτησης των αναγκών τους.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας επικουρούμενος από την Διοίκηση της ΔΕΗ, εμμένοντας σε στείρες κομματικές αγκυλώσεις, με την συγκεκριμένη στάση του οδηγεί  και υποβάλλει με μαθηματική ακρίβεια τους πολίτες της Ιεράπετρας και των όμορων περιοχών σε μια άνευ προηγουμένου σωματική αλλά και οικονομική ταλαιπωρία αφού για την διεκπεραίωση διακανονισμών και άλλων υποθέσεων τους θα πρέπει να μεταβούν στον Άγιο Νικόλαο. Το αξιοσημείωτο δε είναι ότι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της συγκεκριμένης πράξης αποκαλύπτει την πλήρη αδιαφορία και άγνοια του Υπουργείου  ως προς τις τοπικές ιδιαιτερότητες της τοπικής κοινωνίας και των αναγκών της.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας οφείλει να κατανοήσει ότι μεταθέτοντας στις καλένδες τη λειτουργία του Καταστήματος της ΔΕΗ στην πόλη της Ιεράπετρας παραβλέπει και αδιαφορεί για τις συνέπειες των κυβερνητικών επιλογών του στους πολύπαθους πολίτες της χώρας μας. Απαιτείται σωστός σχεδιασμός, οργάνωση και πολιτική βούληση για την διακυβέρνηση της χώρας, ο υπουργός όμως και η κυβέρνηση την οποία εκπροσωπεί ενδιαφέρονται μόνο για την υλοποίηση της κομματικής ατζέντας την οποία πρεσβεύουν και έχουν οδηγήσει την χώρα σε τέλμα.

Καλώ λοιπόν τον κ. Γεώργιο Σταθάκη που μόλις ανέλαβε τα καθήκοντα του  Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας να ενσκήψει με σύνεση και να κατανοήσει το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργεί με την τακτική της στείρας άρνησης και μετάθεσης ευθυνών και να πράξει τα δέοντα ανασχεδιάζοντας με κριτήριο τις ιδιαίτερες συνθήκες της περιοχής αλλά και την εξυπηρέτηση των πολιτών της Ιεράπετρας.

Απάντηση κ. Σκουρλέτη (01-11-2016)

0001-260002-9


Απάντηση Προέδρου ΔΕΗ, κ. Παναγιωτάκη (26-10-2016)

0003-80004-4

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή