Πολιτική Απορρήτου


Πολιτική Απορρήτου Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Το Radiolasithi δεσμεύεται να διασφαλίσει το απόρρητο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@radiolasithi.gr αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα σχετικά με τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο ή τις υπηρεσίες μας, συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Πίνακας Περιεχωμένων

  1. Ορισμοί που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την Πολιτική
  2. Αρχές προστασίας δεδομένων που ακολουθούμε
  3. Ποια δικαιώματα έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα
  4. Τι προσωπικά δεδομένα συγκεντρώνουμε για σας
  5. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα
  6. Ποιος άλλος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα
  7. Πώς εξασφαλίζουμε τα δεδομένα σας
  8. Πληροφορίες σχετικά με τα cookies
  9. Στοιχεία επικοινωνίας

Ορισμοί

Προσωπικά δεδομένα – οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με φυσικό πρόσωπο που έχει ταυτοποιηθεί ή μπορεί να ταυτοποιηθεί.
Επεξεργασία – οποιαδήποτε ενέργεια ή σύνολο λειτουργιών που εκτελείται σε Προσωπικά Δεδομένα ή σε σύνολα Προσωπικών Δεδομένων.
Υποκείμενο δεδομένων – ένα φυσικό πρόσωπο του οποίου τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία.
Παιδί – φυσικό πρόσωπο κάτω των 16 ετών.
Εμείς  (είτε κεφαλαιοποιημένοι είτε όχι) – Radiolasithi

Αρχές Προστασίας Δεδομένων

Υποσχόμαστε να ακολουθήσουμε τις ακόλουθες αρχές προστασίας δεδομένων:

  • Η επεξεργασία είναι νόμιμη, δίκαιη, διαφανής. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας έχουν νόμιμους λόγους. Πάντα θεωρούμε τα δικαιώματά σας πριν από την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Θα σας παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία κατόπιν αιτήματος.
  • Η επεξεργασία περιορίζεται στον σκοπό. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας ταιριάζουν με τον σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα προσωπικά δεδομένα.
  • Η επεξεργασία γίνεται με ελάχιστα δεδομένα. Συγκεντρώνουμε και επεξεργαζόμαστε μόνο το ελάχιστο ποσό Προσωπικών Δεδομένων που απαιτείται για οποιονδήποτε σκοπό.
  • Η επεξεργασία περιορίζεται με χρονική περίοδο. Δεν θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από όσο χρειάζεται.
  • Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια των δεδομένων.
  • Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των δεδομένων.

Δικαιώματα Προσωπικού Δεδομένων

Το Υποκείμενο Δεδομένων έχει τα ακόλουθα δικαιώματα:

  1. Δικαίωμα στην πληροφόρηση – που σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζετε κατά πόσο τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία. ποια δεδομένα συλλέγονται, από πού και για ποιον και από ποιον επεξεργάζεται.
  2. Δικαίωμα πρόσβασης – σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που συλλέγονται από / για εσάς. Αυτό περιλαμβάνει το δικαίωμά σας να ζητήσετε και να αποκτήσετε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων που συγκεντρώθηκαν.
  3. Δικαίωμα στην διόρθωση – σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση ή διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων που είναι ανακριβής ή ελλιπής.
  4. Δικαίωμα διαγραφής – που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας.
  5. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – δηλαδή όταν ισχύουν ορισμένοι όροι, έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.
  6. Δικαίωμα διατύπωσης αντιρρήσεων κατά της επεξεργασίας – δηλαδή σε ορισμένες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, για παράδειγμα στην περίπτωση άμεσου μάρκετινγκ.
  7. Δικαίωμα να αντιταχθεί τε στην αυτοματοποιημένη Επεξεργασία – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην αυτοματοποιημένη Επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ. και να μην υπόκεινται σε απόφαση βασισμένη αποκλειστικά στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία. Αυτό το δικαίωμα μπορείτε να ασκείτε όταν προκύπτει αποτέλεσμα του προφίλ που παράγει νομικά αποτελέσματα που επηρεάζουν ή επηρεάζουν σημαντικά εσάς.
  8. Δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων – έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με μορφή αναγνώσιμη από μηχανή ή εάν είναι εφικτό, ως άμεση μεταφορά από έναν Επεξεργαστή σε άλλο.
  9. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας – σε περίπτωση που απορρίψουμε το αίτημα σας βάσει των Δικαιωμάτων Πρόσβασης, θα σας παράσχουμε έναν λόγο για τον λόγο. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το αίτημα σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
  10. Δικαίωμα για τη βοήθεια της εποπτικής αρχής – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα για τη βοήθεια μιας εποπτικής αρχής και το δικαίωμα για άλλα ένδικα μέσα, όπως η αξίωση αποζημίωσης.
  11. Δικαίωμα απόσυρσης συγκατάθεσης – έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε οποιαδήποτε συναίνεση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Δεδομένα που συγκεντρώνουμε

Πληροφορίες που μας δώσατε
Αυτό μπορεί να είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα, η διεύθυνση χρέωσης, η διεύθυνση κατοικίας κλπ. – κυρίως πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την παράδοση ενός προϊόντος / υπηρεσίας ή για την ενίσχυση της εμπειρίας των πελατών σας μαζί μας. Σώζουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε προκειμένου να σχολιάσετε ή να εκτελέσετε άλλες δραστηριότητες στον ιστότοπο. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα για εσάς
Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα από τα cookies και άλλα εργαλεία συνεδρίας. Για παράδειγμα, τα στοιχεία του καλαθιού αγορών σας, η διεύθυνση IP, το ιστορικό αγορών σας (αν υπάρχει) κλπ. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών σας. Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή εξετάζετε τα περιεχόμενα του ιστοτόπου μας, οι δραστηριότητές σας ενδέχεται να καταγράφονται.

Πληροφορίες από τους συνεργάτες μας
Συλλέγουμε πληροφορίες από αξιόπιστους συνεργάτες μας με την επιβεβαίωση ότι έχουν νόμιμους λόγους να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες μαζί μας. Αυτές είναι είτε οι πληροφορίες που τους έχετε παράσχει απευθείας είτε έχουν συγκεντρωθεί για εσάς για άλλους νομικούς λόγους.

Δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες
Μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες για εσάς που είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να:

  • Για να παρέχουμε την υπηρεσία μας σε εσάς. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, την εγγραφή του λογαριασμού σας.
  • Για να σας προσφέρουμε  άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που έχετε ζητήσει.
  • Για να σας ενημερώνουμε για διαφημιστικά είδη κατόπιν αιτήματός σας, επικοινωνώντας μαζί σας σχετικά με αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.
  • Για επικοινωνία και αλληλεπίδραση μαζί σας και για να σας ειδοποιούν για αλλαγές σε οποιαδήποτε υπηρεσία.
  • Για να βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών σας.
  • Για να εκπληρωθεί μια υποχρέωση βάσει νόμου ή σύμβασης
  • Για να μπορείτε να σχολιάζετε σε άρθρα.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για νόμιμους λόγους και / ή με τη συγκατάθεσή σας.

Με βάση τη σύναψη σύμβασης ή την εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για να μπορούμε να σας εντοπίσουμε.
  • Για να σας παρέχουμε μια υπηρεσία ή να σας στείλουμε – προσφέρουμε ένα προϊόν.
  • Για να επικοινωνούμε μαζί σας είτε για πωλήσεις είτε για τιμολόγηση.

Για λόγους νόμιμου συμφέροντος, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • να σας στείλουμε εξατομικευμένες προσφορές
  • για τη διαχείριση και την ανάλυση της πελατειακής μας βάσης (αγοραστική συμπεριφορά και ιστορία) προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα, η ποικιλία και η διαθεσιμότητα προϊόντων – υπηρεσιών που προσφέρονται – παρέχονται.
  • να διεξάγουμε ερωτηματολόγια σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών.

Εφόσον δεν μας γνωστοποιήσατε διαφορετικά, θεωρούμε ότι σας προσφέρουμε προϊόντα – υπηρεσίες που είναι παρόμοια ή ίδια με την ιστορία αγορών σας – συμπεριφορά περιήγησης ως νόμιμο συμφέρον μας.

Με τη συγκατάθεσή σας, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • να σας στέλνουμε ενημερωτικά δελτία με νέα άρθρα ειδήσεων.
  • για άλλους σκοπούς για τους οποίους έχουμε ζητήσει τη συγκατάθεσή σας.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο  ή να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για επιλογές που προβλέπονται από το νόμο.

Διατηρούμε το δικαίωμα να συγκεντρώνουμε ανώνυμα τα Προσωπικά Δεδομένα και να χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε τέτοια δεδομένα. Θα χρησιμοποιήσουμε δεδομένα εκτός του πεδίου εφαρμογής αυτής της Πολιτικής μόνο όταν είναι ανώνυμα.

Εξοικονομούμε τα στοιχεία χρέωσής σας και άλλες πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν για εσάς για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για λογιστικούς σκοπούς ή άλλες υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο, αλλά όχι περισσότερο από 6 μήνες

Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για πρόσθετους σκοπούς που δεν αναφέρονται εδώ, αλλά είναι συμβατοί με τον αρχικό σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα δεδομένα.

Για να γίνει αυτό, θα διασφαλίσουμε ότι:

  • η σχέση μεταξύ σκοπών, πλαισίου και φύσης των Προσωπικών Δεδομένων είναι κατάλληλη για περαιτέρω επεξεργασία.
  • η περαιτέρω επεξεργασία δεν θα βλάψει τα συμφέροντά σας.
  • θα υπάρχει κατάλληλη διασφάλιση για την Επεξεργασία.

Θα σας ενημερώσουμε για περαιτέρω επεξεργασία και σκοπούς.

Ποιος άλλος μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα

Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με ξένους. Προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς παρέχονται σε μερικές περιπτώσεις στους αξιόπιστους συνεργάτες μας προκειμένου να καταστήσουμε δυνατή την παροχή της υπηρεσίας σε εσάς ή να βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών σας.

Εργαζόμαστε μόνο με συνεργάτες επεξεργασίας που είναι σε θέση να διασφαλίσουν επαρκές επίπεδο προστασίας στα προσωπικά σας δεδομένα. Ανακοινώνουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους ή δημόσιους υπαλλήλους όταν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε. Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους εάν έχετε συναινέσει σε αυτά ή αν υπάρχουν άλλοι νομικοί λόγοι για αυτό.

Πώς εξασφαλίζουμε τα δεδομένα σας

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή. Χρησιμοποιούμε ασφαλή πρωτόκολλα για την επικοινωνία και τη μεταφορά δεδομένων (όπως το HTTPS). Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ψευδώνυμα όπου είναι κατάλληλο. Παρακολουθούμε τα συστήματά μας για τυχόν τρωτά σημεία και επιθέσεις. Η ιστοσελίδα διαθέτει διπλό τείχος προστασίας Firewall σε επίπεδο Server και επίπεδο πλατφόρμας.

Παρόλο που προσπαθούμε όσο μπορούμε, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών. Ωστόσο, υποσχόμαστε να ειδοποιήσουμε τις αρμόδιες αρχές για παραβιάσεις δεδομένων. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης εάν υπάρχει απειλή για τα δικαιώματα ή τα συμφέροντά σας. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε ευλόγως για να αποτρέψουμε παραβιάσεις της ασφάλειας και να βοηθήσουμε τις αρχές σε τυχόν παραβιάσεις.

Αν έχετε λογαριασμό μαζί μας, σημειώστε ότι πρέπει να διατηρήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας μυστικό.

Παιδιά

Δεν σκοπεύουμε να συλλέξουμε ή να συλλέξουμε εν γνώσει μας πληροφορίες από παιδιά. Δεν στοχεύουμε τα παιδιά στις υπηρεσίες μας.

Cookies και άλλες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε

Χρησιμοποιούμε cookies και  ή παρόμοιες τεχνολογίες για να αναλύσουμε τη συμπεριφορά των πελατών, να διαχειριστούμε τον ιστότοπο, να παρακολουθούμε τις κινήσεις των χρηστών και να συλλέγουμε πληροφορίες για τους χρήστες. Αυτό γίνεται για να προσαρμόσετε και να βελτιώσετε την εμπειρία σας μαζί μας.

Ένα cookie είναι ένα μικροσκοπικό αρχείο κειμένου που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας. Τα cookies αποθηκεύουν τις πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν τους ιστότοπους να δουλέψουν. Μόνο μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στα cookies που δημιουργούνται από τον ιστότοπό μας. Μπορείτε να ελέγξετε τα cookies σας σε επίπεδο προγράμματος περιήγησης. Η επιλογή να απενεργοποιήσετε τα cookies μπορεί να εμποδίσει τη χρήση ορισμένων λειτουργιών.

Χρησιμοποιούμε cookies για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Τα απαραίτητα cookies – αυτά τα cookies απαιτούνται για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά στον ιστότοπό μας, όπως η σύνδεση. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν προσωπικά στοιχεία.
  • Μπισκότα λειτουργικότητας – αυτά τα cookies παρέχουν λειτουργικότητα που κάνει τη χρήση της υπηρεσίας μας πιο βολική και κάνει δυνατή την παροχή πιο εξατομικευμένων δυνατοτήτων. Για παράδειγμα, μπορεί να θυμούνται το όνομά σας και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε φόρμες σχολίων, ώστε να μην χρειάζεται να εισάγετε ξανά αυτές τις πληροφορίες την επόμενη φορά που σχολιάζετε.
  • Τα cookie του Analytics – αυτά τα cookie χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της χρήσης και των επιδόσεων του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας
  • Διαφημιστικά cookies – αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την προβολή διαφημίσεων που σχετίζονται με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται για να περιορίσουν τον αριθμό των φορών που βλέπετε μια διαφήμιση. Τοποθετούνται συνήθως στην ιστοσελίδα μέσω διαφημιστικών δικτύων με την άδεια του διαχειριστή του ιστοτόπου. Αυτά τα cookie θυμούνται ότι έχετε επισκεφθεί έναν ιστότοπο και οι πληροφορίες αυτές μοιράζονται με άλλους οργανισμούς, όπως διαφημιστές. Συχνά τα cookie στόχευσης ή διαφήμισης θα συνδέονται με τη λειτουργικότητα του ιστότοπου που παρέχεται από τον άλλο οργανισμό.

Μπορείτε να καταργήσετε τα cookies που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. Εναλλακτικά, μπορείτε να ελέγξετε ορισμένα cookies τρίτου μέρους χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα βελτίωσης της ιδιωτικής ζωής, όπως optout.aboutads.info ή youronlinechoices.com. FΓια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα  cookies, δείτε εδώ: allaboutcookies.org.

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να μετρήσουμε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό μας. Η Google έχει τη δική της Πολιτική Απορρήτου την οποία μπορείτε να την ελέγξετε here. Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από την παρακολούθηση από το Google Analytics, επισκεφθείτε τη σελίδα Google Analytics opt-out page.

Στοιχεία επικοινωνίας

Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, τα δικαιώματά σας σχετικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα ή την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μας Λευτέρη Φανουράκη info@radiolasithi.gr

Εποπτική αρχή
Email: contact@dpa.gr
Phone: +30 210 6475 600

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου.
Τελευταία τροποποίηση έγινε την Τρίτη 19/06/2018 @ 11:06.


Στην κορυφή

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο