Λασίθι

Προσγείωση στη Σητεία και επισκέψεις σε Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Με πτήση προς το αεροδρόμιο της Σητείας και επισκέψεις στις τρεις πόλεις του Λασιθίου φαίνεται πως θα ξεκινήσει η διήμερη περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ανατολική Κρήτη σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί και ανακοινωθεί το επίσημο πρόγραμμα.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα φτάσει αρχικά με πτήση στο αεροδρόμιο της Σητείας, και θα ακολουθήσει συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης, με τον Δήμαρχο και φορείς.

Μετά τη Σητεία θα ακολουθήσει κατά σειρά επίσκεψη σε Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο όπου θα γίνουν συναντήσεις με Δήμο και φορείς αντιστοίχως.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις επισκέψεις στο Λασίθι θα βρεθεί στο Ηράκλειο όπου είναι προγραμματισμένη η κεντρική του ομιλία στην αίθουσα Αστόρια στις 7 το βράδυ της Τρίτης.


Για την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου προγραμματίζονται  επισκέψεις στο νομό Ηρακλείου που δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί. Το πλήρες και επίσημο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί το βράδυ της Παρασκευής στη διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση στελεχών και μελών, που θα συνέλθει παρουσία του γραμματέα Π.Ε. και βουλευτή Ηρακλείου Λ. Αυγενάκη, της Ν.Δ. στο Ηράκλειο.
Σχολίασε το
Στην κορυφή