Ιεράπετρα

Προβλήματα από τις βροχές στην Ιεράπετρα

Με αυξημένη προσοχή θα πρέπει να κινούνται όλοι οι οδηγοί και όχι μόνο κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας στην Ιεράπετρα και τις περιοχές που παρατηρούνται έντονα φαινόμενα. Ήδη οι πρώτες πρωινές βροχές έχουν προκαλέσει προβλήματα τόσο αρχικά στην ηλεκτροδότηση περιοχών, αλλά και δυσκολίες στην κυκλοφορία με χείμαρρους να κατεβάζουν πολλά νερά και φερτά υλικά, αλλά και έργα που ήταν σε εξέλιξη και με τη βροχόπτωση μένουν ακάλυπτα και είναι πηγές κινδύνου ιδιαίτερα μετά τη δύση του ηλίου που όπως φαίνεται τα φαινόμενα θα είναι και εντονότερα.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν την κατάσταση σε σημεία στο Κεντρί. Ο δρόμος από τον Αγιασμένο που οδηγεί στον βρεφονηπιακό σταθμό έχει πλημμυρίσει από το ποτάμι που διασχίζει κάθετα τον δρόμο, ενώ στον ίδιο δρόμο έχει ανοίξει ένα χαντάκι που πέρναγε αγωγός νερού ο οποίος ήταν καλυμμένος με άμμο.

Τα περισσότερα φρεάτια που ήταν φραγμένα το πρωί μέσα στην πόλη έχουν καθαριστεί εκτός από μερικά στην πλατεία της πόλης, όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κορνάρος, ενώ μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να έχει αποκατασταθεί και η υδροδότηση στα Σχινοκάψαλα τα οποία είναι απ’ το πρωί χωρίς νερό λόγω κατολίσθησης που χτύπησε τον αγωγό.

kakokairia-3

kakokairia-1

kakokairia-3-freatia

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή