Λασίθι

Radiolasithi.gr: Όταν το λόγο έχουν οι αριθμοί!

Σε μια εποχή που όλοι διαβάζουμε ειδήσεις και ενημερωνόμαστε από υπολογιστές και από κάθε είδους φορητή συσκευή το radiolasithi.gr είναι εδώ, μεγαλώνει, καινοτομεί, γίνεται πιο ουσιαστικό, αλλάζει και γίνεται καλύτερο όταν πρέπει, και πλέον ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με στοιχεία!

Τα τελευταία χρόνια η αύξηση της επισκεψιμότητας ήταν μεγάλη.

Οι αριθμοί όπως προέρχονται από to Google Analytics μιλούν από μονοί τους:

– 25% αύξηση των επισκέψεων τον τελευταίο χρόνο σε σχέση με το 2016
– 429% άυξηση σε σχέση με το 2015
– 17.000 αναγνώσεις ανά ημέρα

– Μισό εκατομμύριο αναγνώσεις άρθρων ανα μήνα
– 6 εκατομμύρια αναγνώσεις άρθρων τον τελευταίο χρόνο

Μας ανεβάσατε πολύ ψηλά και σας ευχαριστούμε!

Tο πρώτο εξάμηνο του 2017 ήταν 25% καλύτερο απ’ αυτό του 2016 το οποίο ήταν 325% καλύτερο απ’ αυτό του 2015. Αν τώρα συγκρίνουμε το πρώτο εξάμηνο του 2017 με αυτό του 2015 είναι 429% καλύτερο. Με πιο απλά λόγια οι επισκέψεις του radiolasithi.gr υπερπενταπλασιάστηκαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Στοιχεία από το Google Analytics για τα τελευταία δύο χρόνια:

Η άνοδος αυτή βέβαια δεν ήρθε τυχαία, ούτε και εύκολα. Στο Ράδιο Λασίθι κάθε μέρα προσπαθούμε πολύ τόσο στο κομμάτι της ενημέρωσης, αλλά και στο κομμάτι της παρουσίασης των ειδήσεων που δημοσιεύονται.

Η ιστοσελίδα του radiolasithi.gr είναι καθαρή και ευανάγνωστη, τα κείμενα προσεγμένα, η πλοήγηση μέσα στη σελίδα πολύ απλή.

Σχεδόν ένας στους δύο αναγνώστες μας διαβάζει από το κινητό ή το tablet του και η νέα ειδικά σχεδιασμένη σελίδα του radiolasithi.gr για φορητές συσκευές κάνει την ανάγνωση πιο εύκολη.

Όμως στο radiolasithi.gr δεν έχουμε καταφέρει απλά να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα αλλά και την αναγνωσιμότητα. Περισσότεροι αναγνώστες, μας διαβάζουν περισσότερο.

Τον τελευταίο χρόνο, από τον Σεπτέμβριο του 2016 μέχρι τον Αύγουστο του 2017 το radiolasithi.gr άγγιξε τα 6 εκατομμύρια αναγνώσεις άρθρων, με μέσο όρο περίπου τις 500.000 το μήνα.

Τον περασμένο Ιούλιο μάλιστα έγινε και το μεγαλύτερο ρεκόρ με σχεδόν 620.000 χιλιάδες αναγνώσεις άρθρων! Το ρεκόρ που φέτος έχουμε στόχο να καταρρίψουμε πολύ σύντομα!

Ανάλογη είναι και η άνοδος του Ράδιο Λασίθι στα κοινωνικά δικτυα, τα οποία πλέον, όχι μόνο βοηθούν τις ειδήσεις να διαχέονται καλύτερα αλλά διαμορφώνουν σε μεγάλο βαθμό την ίδια την επικαιρότητα. Μέσα σε δύο χρόνια οι φίλοι μας στο Facebook υπερδιπλασιαστήκατε και κάθε μέρα γίνεστε περισσότεροι.

Στο YouTube τα βίντεο του Ράδιο Λασίθι φτάνουν το μισό εκατ. προβολές.

Το νέο σύστημα αυτόματων ειδοποιήσεων για υπολογιστές και φορητές συσκευές που δημιουργήσαμε στο radiolasithi.gr έχει ξεπεράσει τους 500 συνδρομητές σε λιγότερο από ένα μήνα λειτουργίας.

Φέτος στο Ράδιο Λασίθι 92,3 και τον Madness 95 τα πράγματα είναι διαφορετικά, το radiolasithi.gr θα είναι κι αυτό πολύ καλύτερο!

Ευχαριστούμε τον κάθε ένα και την κάθε μια από έσας ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον που μας δείχνετε! Εχουμε πολλά στο πρόγραμμα, μείνετε συντονισμένοι…

 

 

Σχολίασε το
Στην κορυφή