Ιεράπετρα

To σκάκι επιστρέφει στην Ιεράπετρα

Μετά από χρόνια απουσίας από την Ιεράπετρα απόψε γίνεται το πρώτο μάθημα στο σκακιστικό τμήμα  του Δήμου Ιεράπετρας, στο ίδιο σημείο που λειτουργούσε τα περασμένα χρόνια, στο παρκάκι, στο χώρο του πρώην κτιρίου της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Το μάθημα θα γίνει σήμερα στις 8 από τον δάσκαλο κ. Κασσαπάκη που προσέλαβε η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και όπως λέει μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, ο Γιώργος Σετάκης, ένας άνθρωπος με μεγάλο παρελθόν σκακιστικά πράγματα της πόλης, σήμερα μπορούν να συμμετέχουν ακόμα και όσοι δεν έχουν κάνει την εγγραφή τους και θέλουν να δουν καλύτερα περί τίνος πρόκειται.

Ο κ. Σετάκης ευχαρίστησε τον Δήμο Ιεράπετρας και τον Θ. Καλαντζάκη που με τις πρωτοβουλίες του επανέφερε τα μαθήματα του σκακιού και προωθεί το τμήμα αυτές τις μέρες στα σχολεία της Ιεράπετρας, μια πόλη που στο παρελθόν είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον με περισσότερους από 2.000 μαθητές να έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν τα μαθήματα, τις δραστηριότητες και τους αγώνες που γινόταν στο Πνευματικό Κέντρο και τον Λιβυκό.

Οι εγγραφές στην ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α συνεχίζονται και το κόστος είναι 10 ευρώ. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αρχάριους με σκοπό την εκμάθηση κινήσεων και βασικών αρχών στρατηγικής, αλλά και προχωρημένους, οι οποίοι δύναται να προχωρούν ανάλογα με το αρχικό τους επίπεδο. Όλοι οι μαθητές θα συμμετέχουν σε σκακιστικά τουρνουά και αγώνες..

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή