Αθλητικά

Στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου


Το Πάμε Στοιχημα ξεκίνησε στις 28 Ιανουαρίου του 2000 και είμαστε σε θέση να σας παρουσιάζουμε το μοναδικό σε πληρότητα αρχείο των αποδόσεων του Πάμε Στοίχημα για την ενημέρωση σας! Το αρχείο αυτό αποτελείται σήμερα από 250000 και πλέον εγγραφές αγώνων με τις αποδόσεις τους.

Για εμάς το σημαντικότερο σε ένα αγώνα είναι οι στοιχηματικές αποδόσεις του, και μάλιστα αυτές που υπάρχουν τυπωμένες στα έντυπα των πρακτορείων! Παρατηρώντας τις αποδόσεις της Ελληνικής εταιρίας στοιχημάτων προσπαθούμε να εντοπίσουμε επαληθεύσεις αξιοπερίεργες και να εκμεταλλευτούμε την επανάληψη αυτή!

Η κάθε απόδοση, πίσω της κρύβει το ποσοστό της πιθανότητας που η κάθε εταιρία στοιχημάτων εκτιμά πως θα έρθει το συγκεκριμένο σημείο σε κάθε παιχνίδι.

Έτσι λοιπόν για ένα αγώνα, ας πούμε το Ρόμα-Νάπολι που προτείνουμε παρακάτω, η Ελληνική Εταιρία Στοιχημάτων εκτιμά ότι η πιθανότητα του άσσου(1) είναι : η πιθανότητα του διπλού(2) είναι: και η πιθανότητα του X είναι:, γιαυτό και δίνει τις συγκεκριμένες αποδόσεις. Οι ίδιες ακριβώς πιθανότητες ισχύουν θεωρητικά για οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι με τις ίδιες αποδόσεις.

Άρα λοιπόν αν κοιτάξουμε στο αρχείο μας όλους τους αγώνες με απόδοση στον άσσο 1.80 θα έπρεπε το ποσοστό των άσσων που τελικά ήρθαν, να είναι ακριβώς στο 55%. Αυτό όμως στην πράξη δεν συμβαίνει ποτέ και εδώ ακριβώς είναι που έρχομαστε εμείς για να δούμε γιατί συμβαίνει αυτό κι αν κρύβεται κάποια ευκαιρία στοιχηματισμου

Αυτό που κάνουμε εμείς λοιπόν, είναι να συγκρίνουμε τις τριπλέτες των αποδόσεων από  τη θεωρία στην πράξη βασισμένοι πάντα στο τεράστιο αρχείο μας, για να βρούμε αγώνες με υψηλές πιθανότητες, να φέρουν τα αποτελέσματα που προτείνουμε

Τα στοιχεία που θα βλέπετε δεν είναι «χρησμός», δεν είμαστε μαντείο των Δελφών. Απλά αποτυπώνουμε την εικόνα των αποδόσεων και κάνουμε μια καταγραφή, μια προσέγγιση που δεν βασίζεται στις ειδήσεις, την προϊστορία, τον καιρό κ.ο.κ. αλλά μόνο τις αποδόσεις, οι οποίες φυσικά έχουν τη δική τους ιστορία!!

Σήμερα σας δίνουμε 3 δελτία για να παίξετε ή να επιλέξετε:

 

ένα «νορμάλ»:

 

ΚΩΔ ΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΣΗΜ
1638 ΙΤΑ2 ΣΠΕΤΣΙΑ ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ 1
1589 ΙΑΠ2 ΚΥΟΤΟ ΣΑΝΓΚΑ ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ Χ
1687 ΑΓΓ2 ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ ΚΕΜΠΡΙΤΖ 1

 

ένα «με μπόμπες»:

 

ΚΩΔ ΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΣΗΜ
1578 ΠΟΡΤ ΡΙΟ ΑΒΕ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.
1644 ΓΕΡ1 ΣΑΛΚΕ ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ Χ2
1818 ΒΡΑ1 ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ Χ2

 

τέλος ένα με under/over 2.5

 

ΚΩΔ ΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΣΗΜ
1533 ΔΑΝ1 ΑΑΡΧΟΥΣ ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ U2.5
1528 ΓΕΡ2 ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ ΑΟΥΕ Ο2.5

 

Καλές  επιτυχίες,

Ν. Σαριδάκης


Σχολίασε το
Στην κορυφή