Ιεράπετρα

Στην ανακήρυξη του Νέου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας ως Επίτιμου Δημότη προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας

Μετά από πρόταση του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε την ανακήρυξη του νέου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ.κ. Κυρίλλου ως επίτιμου Δημότη Ιεράπετρας.

Σε ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της σπουδαίας επί σειρά ετών προσφοράς του στην κοινωνία της Ιεράπετρας και του αξιόλογου λειτουργικού και διοικητικού του έργου στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης & Σητείας  σε διάφορες θέσεις ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας αποφάσισε την ανακήρυξη του νέου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ.κ. Κυρίλλου ως  επίτιμου δημότη, ενώ παράλληλα ενέκρινε τη διάθεση πίστωσης για την αγορά αναμνηστικού δώρου που θα προσφερθεί στον νέο Μητροπολίτη κατά την ημέρα της ενθρόνισής του προς ένδειξη τιμής και αναγνώρισης.

Όπως ανέφερε με αφορμή την απόφαση ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης «ο Σεβασμιώτατος όλο το διάστημα της μέχρι σήμερα διακονίας του στις διάφορες θέσεις της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης & Σητείας επέδειξε ένα σπουδαίο έργο όντας πάντα δίπλα στους πιστούς της περιοχής μας και στις ανάγκες τους, ενώ ανέδειξε και προέβαλε πολύ σημαντικά Ορθόδοξα Μνημεία στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας. Αναγνωρίζοντας την σπουδαία πολυετή προσφορά του, τον ανακηρύσσουμε Επίτιμο Δημότη της Ιεράπετρας, απευθύνοντάς του παράλληλα τις εγκάρδιες ευχές μας με αφορμή την  ενθρόνισή του στην μητροπολιτική μας περιφέρεια».

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή