Ιεράπετρα

Συνάντηση στην Περιφέρεια και επιστολές σε Υπουργούς και βουλευτές για να βρεθεί λύση με την απεργία της ΠΝΟ

Στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης με τον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας και την αρμόδια αγροτικών θεμάτων κ. Βρέντζου για να ζητηθεί στήριξη, βοήθεια και κοινές δράσεις απέναντι στην 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΠΝΟ.

Όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου, οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει απ’ την στιγμή που έγινε γνωστή η κήρυξη της απεργίας. Ήδη έχει σταλεί επιστολή προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Ναυτιλίας ζητώντας  να διασφαλιστεί η ενεργοποίηση του νόμου για το πλοίο ασφαλείας πριν η απεργία γίνει επαναλαμβανόμενη, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις και στα Υπουργεία.

Επιστολή θα σταλεί σήμερα και στους δύο βουλευτές του νομού Λασιθίου τους οποίους ο νέος πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, καλεί και περιμένει να βοηθήσουν, ιδιαίτερα δε τον κυβερνητικό βουλευτή κ. Θραψανιώτη.

Όπως λέει ο κ. Μιχαλάκης ο Αγροτικός Σύλλογος δεν μπορεί να στραφεί εναντίον των ναυτεργατών και το μόνο που ζητάει είναι να προστατευτεί ο αγροτικός κόσμος της Ιεράπετρας και της Κρήτης. Όπως  είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαστε θεοί να κάνουμε θαύματα, ούτε μπράβοι να πάμε να δείρουμε τους ναυτεργάτες.  Θα κάνουμε όμως ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να λυθεί το πρόβλημα».

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή