Λασίθι

Τα πήρε όλα πάνω του και προφυλακίστηκε για τη δολοφονία


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 37χρονος Βούλγαος που “εκτέλεσε” τον καρδιολόγο στη Σητεία.

Ο Βούλγαρος αστυνομικός, πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Νεάπολης λίγο μετά τις 11:30. προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Λασιθίου.

Ο εραστής της συζύγου του άτυχου καρδιολόγου, μπήκε στο γραφείο του ανακριτή συνοδευόμενος από τον δικηγόρο κ. Γάννη Μανδελένη που όρισε το δικατήριο και σύμφωνα με πληροφορίες πήρε πάνω του την δολοφονία του άτυχου γιατρού.

“Η Ν.. δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία”, φέρεται να υποστήριξε ο Βούλγαρος ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος σύμφωνα με τον δικηγόρο του παραδέχτηκε πως διατηρούσε ερωτική σχέση με τη σύζυγο του γιατρού τον τελευταίο ενάμιση περίπου χρόνο.

Όπως ανέφερε ο κ. Μανδελένης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο 37χρονος κατηγορούμενος σε άλλο σημείο της απολογίας του ισχυρίστηκε πως είχε δεχτεί απειλιτικό μήνυμα από τον γιατρό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο μένει να βρεθεί από την έρευνα, και άφησε να εννοηθεί πως φοβόταν όχι μόνο για τη ζωή του αλλά και για τον ανήλικο γιό του στη Βουλγαρία.

Αμέσως μετά την απολογία του 37χρονου επίσης Βουλγάρα σύζυγος του γιατρού, η οποία κρατούνταν στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης, έφτασε στο γραφείο του ανακριτή Λασιθίου προκειμένου να απολογηθεί.

πηγή: flashnews.gr


 

 

Σχολίασε το
Στην κορυφή