Ιεράπετρα

Θραψανιώτης: Λύνεται το πρόβλημα των απλήρωτων εργαζομένων στην ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας

Έπειτα από ενημέρωση την οποία είχαμε από το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής  Ανασυγκρότησης με το Αρ.Πρωτ. οικ 28449/14/9/2016  έγγραφο του, δίνεται οριστική λύση στο χρονίζον πρόβλημα της ανανέωσης- παράτασης  των συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του προσωπικού που εργάζεται στο πλαίσιο της υλοποίησης προγραμμάτων ή έργων που χρηματοδοτούνται ή επιδοτούνται από διεθνείς οργανισμούς όπως το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», αναφέρεται σε ανακοίνωση του βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Λύνεται έτσι και το πρόβλημα των συμβασιούχων του  ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ  που εργάζονται  στους βρεφονηπιακούς σταθμούς  της πόλης και των προβλημάτων στην πληρωμή τους λόγω καθυστερημένης ανανέωσης των συμβάσεών τους.

Το θέμα είχε αναδείξει ο Βουλευτής  Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης με επαφές με τους εργαζόμενους και το Υπουργείο και με κατάθεση αναφοράς της επιστολής των 13 συμβασιούχων στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Σχολίασε το
Στην κορυφή