Ιεράπετρα

Τι γίνεται με τις ζημιές στο Βουζουνεράκειο και τους μεμονωμένους πρωταθλητές που πηδάνε τις μάντρες για να μπουν

Απαντήσεις για δύο αθλητικά θέματα της πόλης έδωσε ο πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Πέτρος Μαστοράκης για δύο θέματα που αφορούν την χρήση του Βουζουνεράκειου σταδίου της Ιεράπετρας.

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύει το Ράδιο Λασίθι και ο Δημήτρης Τουρλούκης, φαίνονται οι ζημιές που προκλήθηκαν μετά τη διοργάνωση της πρόσφατης συναυλίας της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την αγορά της κινητής υγειονομικής μονάδας.

Όπως είπε ο κ. Μαστοράκης οι ζημιές που έγιναν ήταν αναμενόμενες και για αυτό ο ίδιος είχε κάνει αρνητική εισήγηση για την παραχώρηση του σταδίου. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης υπήρχε φροντιστής του σταδίου για να επιβλέπει τι γίνεται, όπως όμως είπε ο κ. Μαστοράκης πολλές φορές οι εργολάβοι που αναλαμβάνουν τέτοιες εγκαταστάσεις είναι απρόσεχτοι. Πλέον σύμφωνα με τον κ. Μαστοράκη θα πρέπει να γίνει μια τεχνική έκθεση από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για να καταγραφούν οι ζημιές ώστε να ζητηθούν ευθύνες για την αποκατάστασή τους. Σε ό,τι αφορά την συνολικότερες παρεμβάσεις στο Βουζουνεράκειο ο κ. Μαστοράκης ανέφερε πως τόσο για το ταρτάν, το οποίο είναι παλιό και φθαρμένο, όσο και για το χορτάρι και το αποχετευτικό δίκτυο γίνεται συζήτηση για μια μελέτη για την αποκατάστασή τους.

Σε ό,τι αφορά μεμονωμένους αθλητές και πρωταθλητές οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο Βουζουνεράκειο και αναγκάζονται να πηδάνε πάνω από παλέτες για να μπουν ο κ. Μαστοράκης ανέφερε πως το πρόβλημα προκύπτει κυρίως από κακή ενημέρωση. Όπως είπε για να πάρει κάποιος κλειδιά και να χρησιμοποιήσει το Βουζουνεράκειο στάδιο πρέπει πρώτα να το αιτηθεί, όπως έχουν κάνει οι σύλλογοι που το χρησιμοποιούν. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια αίτηση από μεμονωμένο αθλητή και τόνισε πως εφόσον οι αθλητές το αιτηθούν δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή