Ιεράπετρα

Με τον Δήμαρχο Φαιστού συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Με τον Δήμαρχο Φαιστού, κ. Γιώργο Αρμουτάκη συναντήθηκε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε στον Δήμο Φαιστού.

Θέτοντας στο επίκεντρο της συνάντησης ζητήματα που απασχολούν τους δύο Δήμους, συζήτησαν αναλυτικά για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, σε συνέχεια και της επίσκεψης που πραγματοποίησαν στο αρμόδιο υπουργείο κατά το παρελθόν, για το προσφυγικό με αφορμή τις συζητήσεις της περιόδου, καθώς επίσης και για προβλήματα των δήμων τους, δεδομένων και των κοινών σε κάποιες περιπτώσεις θεμάτων που έχουν να διαχειριστούν.

Όπως ανάφερε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας «Με στόχο την εποικοδομητική συνεργασία και σε πολλές περιπτώσεις την από κοινού διεκδίκηση για καίρια ζητήματα, η ανάπτυξη συνεργασιών και επαφών με άλλους δήμους του νησιού καθίσταται εξαιρετικά αποδοτική και ωφέλιμη.

Στο πλαίσιο αυτό κατά τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαιστού, κ. Αρμουτάκη δόθηκε η δυνατότητα να αναπτυχθούν θέματα του αγροτικού τομέα κοινά για τις περιοχές μας μιας και πρόκειται για δύο αγροτικούς δήμους που καλούνται να διαχειριστούν τα ίδια προβλήματα και να καλύψουν τις ίδιες ανάγκες κυρίως στον τομέα των θερμοκηπιακών καλλιεργειών. Η διαχείριση των υδάτινων πόρων δεδομένων των αυξημένων αναγκών που δημιουργούν οι καλλιέργειες, η τιμολογιακή πολιτική, η υποστήριξη από τους δήμους των εν λόγω κλάδων αλλά και η δημιουργία νέων υποδομών ήταν θέματα που συζητήσαμε στο πλαίσιο της καθημερινής προσπάθειας που καταβάλλουμε για τη βελτίωση της καθημερινότητας των παραγωγικών τάξεων στους δήμους μας. Ιδιαίτερη αναφορά επίσης έγινε και για το προσφυγικό εν αναμονή των εξελίξεων που αναμένονται από το κεντρικό κράτος γι΄αυτό» τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.

 

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή