Ιεράπετρα

Τζάμπολ για το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ιεράπετρας το Σάββατο


Αυτό το Σάββατο στις 14 Ιανουαριου, ξεκινά το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ιεράπετρας. Φέτος θα συμμετέχουν 14 ομάδες, 4 περισσότερες από πέρυσι,  και οι πρώτοι αγώνες που θα γίνουν μετά τη χθεσινή κλήρωση θα είναι  Μηχανικοί – Αγρότες και Εκπαιδευτικοί – DS SMITH (Χαρτοβιομηχανία). Χθες πέρα από την κλήρωση έγινε και ενημέρωση προς τους αθλητές από διαιτολόγο για την σωστή διατροφή πριν και μετά τους αγώνες, αλλά και ενημέρωση για πρώτες βοήθειες και συμβουλές για σωστή προπόνηση και αποφυγή τραυματισμών.

Ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Η. Νταραράς που είναι εκ των οργανωτών του Πρωταθλήματος, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως πέρυσι η διοργάνωση είχε μεγάλη επιτυχία και στήριξη από τον κόσμο και φέτος υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι ακόμα καλύτερη. Όπως έγινε και πέρυσι, έτσι και και φέτος αντί εισιτηρίου θα προσφέρονται είδη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας, δράση που στο περσινό πρωτάθλημα είχε μεγάλη ανταπόκριση.

Το πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής, οι ακριβείς ώρες για κάθε παιχνίδι θα ανακοινώνονται κάθε Πέμπτη

14.1  MHXANIKOI – ΑΓΡΟΤΕΣ
14.1 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ – DS SMITH

15.1 Π. Σ. Μ. ΓΙΑΛΟΥ  – ΔΗΜΟΣ
15.1 ΛΟΓΙΣΤΕΣ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

18.1  ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

21.1 ΓΕΩΠΟΝΟΙ – ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ
21.1ΠΑ/ΜΑΧΟΙ ΛΥΓΙΑΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Το πλήρες πρόγραμμα όλων των αγωνιστικών και περισσότερες λεπτομέρειες για τις προπονήσεις κλπ. μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιεράπετρας


Σχολίασε το
Στην κορυφή