Αθλητικά

Ξεκαθαρίζει σήμερα το ζευγάρι του τελικού για το Κύπελλο στο Λασίθι – ΟΦΙ, Νίκη με προβάδισμα


Με το βλέμμα στραμμένο στον δεύτερο γύρο των ημιτελικών του κυπέλου της Ε.Π.Σ. Λασιθίου είναι το ποδοσφαιρόφιλο κοινό του νομού Λασιθίου με τα παιχνίδια του δευτέρου γύρου να διεξάγονται σήμερα, Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 14:30 το μεσημέρι.

Στο Βουζουνεράκειο Στάδιο τις Ιεράπετρας θα γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στον Ο.Φ.Ι και τον Α.Ο.Α.Ν., ενώ Κόρφος Ελούντας και Νίκη Σητείας αναμετρώνται στο γήπεδο της Ελούντας.

Με μικρό αλλά σημαντικό πλεονέκτημα πάει στον σημερινό αγώνα ο Ο.Φ.Ι., αφού στο πρώτο παιχνίδι είχε έρθει ισόπαλος 1-1  με τον  Α.Ο.Α.Ν. στον Άγιο Νικόλαο, με το γκολ εκτός έδρας να του δίνει το προβάδισμα.

Σε πλεονεκτική θέση βρίσκεται και η Νίκη Σητείας μετά τη νίκη της στην έδρα της με 1-0 έναντι της Ελούντας, η οποία στο σημερινό παιχνίδι στο δικό της σπίτι, της χρειάζεται οπωσδήποτε να σκοράρει, ψάχνοντας νίκη με δύο γκολ διαφορά ή νίκη με 1-0 ώστε να στείλει το παιχνίδι με τη Νίκη στην παράταση.

Όποια και αν είναι όμως τα αποτελέσματα το σίγουρο είναι ότι θα απολύσουμε δυο όμορφα παιχνίδια με αρκετές φάσεις και πολύ θέαμα.
 Οι διαιτητές στα δύο παιχνίδια:
 Ο.Φ.Ι. – Α.Ο.Α.Ν:  (διαιτητής :Ταμπουρατζής Μιχαήλ, Α΄ βοηθός Χατζηανδρέου Παράσχος, Β΄ βοηθός Λιάνγκος Κων/νος )

Κόρφος Ελούντας – Νίκη Σητείας: ( διαιτητής: Κουτσελάκης Δημήτριος, Α΄ βοηθός Φινοκαλιωτης Εμμανουήλ, Β΄ βοηθός Φραγκιαδάκης Γεώργιος)


Σχολίασε το
Στην κορυφή