Αθλητικά

Ξεκινά η διοργάνωση του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Δήμου Ιεράπετρας

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Εργασιακού Μπάσκετ Δήμου Ιεράπετρας που πραγματοποιήθηκε την περσινή χρονιά, ξεκίνησαν οι εργασίες διοργάνωσης του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος για το έτος 2016 – 2017.

Κατά τη συνεδρίαση της οργανωτικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος, κ.  Ηλίας Νταραράς, Δημοτικός Σύμβουλος και τα μέλη κ.Γεώργιος Ασπραδάκης, Δημοτικός Σύμβουλος και κ.Μιχάλης Μαυροκουκουλάκης εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου και προπονητής οριστικοποίησαν μεταξύ άλλων την προκήρυξη που αφορά τη διεξαγωγή του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, ενώ συζήτησαν παράλληλα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της διοργάνωσης, καθώς και σημαντικές οργανωτικές λεπτομέρειες .

Όπως ανέφεραν οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας, οδός Ομηρείας 8, 4ος όροφος, ενώ για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με προϋποθέσεις και όρους της διοργάνωσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στα άρθρα της σχετικής προκήρυξης που είναι αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιεράπετρας ierapetra.gov.gr.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή