Κρήτη

Xωρίς προβλήματα η μεταφορά μαθητών από το ΚΤΕΛ Κρήτης 

Με προγραμματισμό και χωρίς προβλήματα ξεκίνησε στο ΚΤΕΛ Κρήτης η έναρξη του νέου σχολικού έτους για τη μεταφορά μαθητών στα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων του νησιού.

Αυτό ανέφεραν στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη οι ηγεσίες του ΚΤΕΛ Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης σε συνάντηση τους στη Περιφέρεια με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι παριστάμενοι εκπρόσωποι των δυο ΚΤΕΛ του νησιού Μανόλης Χαχλιούτης Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου, Γιώργος Χαλεπάκης γενικός διευθυντής ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, Γιάννης Καψανάκης Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου, Γιώργος Χατζηδάκης αντιπρόεδρος ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου διαβεβαίωσαν τον κ. Αρναουτάκη ότι θα παρεμβαίνουν και θα λύνουν άμεσα όποιο ζήτημα προκύπτει στη μεταφορά μαθητών ενώ τον ευχαρίστησαν για την καλή συνεργασία και την στήριξη του στο ΚΤΕΛ τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Αρναουτάκης και οι εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ τόνισαν ότι θα συνεχίσουν την καλή συνεργασία που έχουν για την ασφαλή και απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών από την ενδοχώρα του νησιού στις σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή