Κρήτη

«Ύποπτη» επίσκεψη οπλισμένων ξένων στρατιωτικών ιατρών στο ΠΑΓΝΗ καταγγέλουν οι εργαζόμενοι

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει πρόσφατη εμφάνιση στο χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου δύο «φερόμενων στρατιωτικών γιατρών», ο ένας εκ των οποίων και…οπλοφόρος, όπως τουλάχιστον καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η ύποπτη αυτή επίσκεψη έγινε στις 31 Οκτωβρίου και οι δύο «γιατροί» δηλώνοντας Ισραηλινοί ζήτησαν πληροφορίες για το νοσηλευτικό ίδρυμα, για την ύπαρξη ιατρικών ειδικοτήτων και θέλησαν να δουν τους χώρους του νοσοκομείου, κάτι που προφορικά απαγορεύτηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό, το σωματείο εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ  καλεί σε αγωνιστική επαγρύπνηση και ετοιμότητα τους εργαζομένους, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Το παραπάνω γεγονός δεν είναι ανεξάρτητο από τον ιδιαίτερο ρόλο που επιδιώκουν να παίξει το νησί μας και οι υποδομές στην περιοχή με την αμερικανονατοϊκή βάση στη Σούδα. Φαίνεται ότι οι φονιάδες των λαών επιθεωρούν τους χώρους που θα επιδιώξουν να εξασφαλίσουν από τις τυχόν στρατιωτικές συγκρούσεις. Οι εξελίξεις είναι εξαι­ρε­τι­κά επι­κίν­δυ­νες για τα ερ­γα­τι­κά, λαϊκά συμ­φέ­ρο­ντα. Είναι ώρα επα­γρύ­πνη­σης και αγώνα ενά­ντια στα ιμπε­ρια­λι­στι­κά σχέ­δια και την ελ­λη­νι­κή εμπλο­κή για την υλο­ποί­η­σή τους.

Οι μαχόμενοι υγειονομικοί δεν θα γίνουν συνένοχοι στη βάρβαρη πολιτική που τσακίζει τους λαούς, δεν θα γίνουν συνένοχοι στους πολέμους. Η αξιοποίηση των γνώσεων και της προσφοράς μας αφορά την υγεία του λαού μας και όλων των λαών που μοχθούν κα­θη­με­ρι­νά κάτω από τις όλο και πιο δύ­σκο­λες συν­θή­κες και όχι τους φονιάδες των λαών (ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ).

Στους δι­κούς τους στό­χους και επι­διώ­ξεις, απα­ντά­με με έντα­ση της δρά­σης μας.

Καμία ελ­λη­νι­κή εμπλο­κή στους πο­λε­μι­κούς σχε­δια­σμούς και πο­λέ­μους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ»

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή