Ιεράπετρα

Ασπραδάκης: Μεγάλη βοήθεια για την καθαριότητα στην Ιεράπετρα αν έρθουν οι 28 μόνιμοι


Mια προκύρηξη που θα βοηθήσει πάρα πολύ τόσο την Υπηρεσία Καθαριότητας της Ιεράπετρας και ενδεχομένως και άλλες υπηρεσίες, είναι αυτή η οποία φαίνεται πως προχωρά από το Υπουργείο Εσωτερικών και προβλέπει 28 μόνιμες θέσεις προσωπικού για τον Δήμο Ιεράπετρας μέσω ΑΣΕΠ.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γ. Ασπραδάκης, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, ανέφερε πως η είδηση η οποία έχει διαρρέυσει από το Υπουργείο είναι πολύ ενθαρρυντική, πρέπει όμως να υπάρξουν εγκρίσεις και από άλλα Υπουργεία μέχρι να διαμορφωθεί η τελική προκύρηξη.

Ο Δήμος Ιεράπετρας όπως είπε, ανταποκρίθηκε γρήγορα στην πρόσκληση του Υπουργείου για τον διαγωνισμό που ετοιμάζει και είχε αιτηθεί 34 θέσεις, κυρίως για ειδικότηες της υπηρεσία καθαριότητας αλλά και άλλες υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, όπως η Ύδρευση-Άρδευση. Το αίτημα φαίνεται πως ικανοποιείται σε σημαντικό βαθμό και θα βοηθηθεί πάρα πολύ η υπηρεσία, ανέφερε ο κ. Ασπραδάκης.

Αυτό που μένει να φανεί, όπως είπε, είναι τι θα γίνει με τους υπάρχοντες συμβασιούχους και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί μετά την επίσημη ενημέρωση που θα έχει ο Δήμος από την  επίσημη προκύηξη.


 

Σχολίασε το
Στην κορυφή