Σητεία

Διαδήλωση διαμαρτυρίας στη Σητεία την Παρασκευή για την αποκατάσταση του παραλιακού δρόμου


Σε διαδήλωση διαμαρτυρίας καλεί για την Παρασκευή η Επιτροπή Αγώνα για την Αποκατάσταση της Οδικής Σύνδεσης Σητείας-Παλαικάστρου-Ζάκρου, στον παραλιακό δρόμο της πόλης στις 1ο το πρωί.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Πέρασε αρκετός καιρός(σχεδόν 2 χρόνια) από τότε που η οδική σύνδεση της Σητείας με τον πρώην Δήμο Ιτάνου, την Ρούσσα Εκκλησιά ,το ΤΕΙ Σητεία και την Ναυτική βάση Κυριαμαδίου έχει γίνει το γεφύρι της Άρτας.

Μελέτες πάνε και έρχονται, πολλοί φορείς εμπλέκονται, αλλά όμως αποτέλεσμα δεν βλέπουμε. Η πιο τουριστική περιοχή του νομού έχει αποκλειστεί και η πρόσβαση (η όποια πρόσβαση) είναι άκρως επικίνδυνη για τη ζωή τόσων που χρησιμοποιούν αυτό το δρόμο. Πάντοτε κάποιος φταίει και είμαστε η πιο ξεχασμένη περιοχή της Κρήτης αλλά όμως ποτέ εμείς (μήπως πρέπει να δούμε και λίγο παραπέρα, τι κάνουμε εμείς οι Σητειακοί;)

ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

Επειδή δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια να χαθεί άλλη μια τουριστική σαιζόν, να ρισκάρουμε περαιτέρω την ζωή μας των παιδιών μας και των επισκεπτών μας, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/2/2017 να διαδηλώσουμε και να ζητήσουμε άμεση λύση του προβλήματος από τους αρμόδιους φορείς ΕΔΩ και ΤΩΡΑ Όλοι μαζί κάτοικοι και φορείς στις 10 το πρωί στον παραλιακό της ΣΗΤΕΙΑΣ.

Όλοι μαζί μπορούμε να πιέσουμε ανεξάρτητα από πολιτικές τοποθετήσεις και από κόμματα».

Επιτροπή Αγώνα για την Αποκατάσταση της Οδικής Σύνδεσης Σητείας-Παλαικάστρου-Ζάκρου


Σχολίασε το
Στην κορυφή