Ιεράπετρα

Eνημέρωση των σχολικών φυλάκων στα Δημοτικά Σχολεία της Ιεράπετρας από την Τροχαία

Από αστυνομικούς της Τροχαίας ενημερώθηκαν σήμερα σχολικοί φύλακες σε Δημοτικά Σχολεία της Ιεράπετρας σε μια δράση που θα συνεχιστεί για την ενημέρωση όλων των σχολικών φυλάκων.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ιεράπετρας κ. Νταραράς η πρωτοβουλία ξεκίνησε μετά από αίτημα των διευθυντών των σχολείων προς την Σχολική Επιτροπή  για να γίνει μια σωστή πληροφόρηση από έμπειρους αστυνομικούς προς τους σχολικούς φύλακες για να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια τόσο στα παιδιά όσο και στους εκπαιδευτικούς και στους οδηγούς.

Το αίτημα που έγινε προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου εγκρίθηκε άμεσα και δόθηκε εντολή προς τα Τμήματα Ιεράπετρας και Σητείας (τα οποία έχουν την ευθύνη για τα Δημοτικά Κουτσουρά και Μακρύ Γιαλού) να οργανώσουν την ενημερωτική δράση.

Σήμερα το πρωί έγινε η πρώτη ενημέρωση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιεράπετρας και το μεσημέρι θα γίνει στο 2ο Δημοτικό , όπου όπως τόνισε ο κ. Νταραράς εκεί χρειάζεται και η μεγαλύτερη προσοχή από τον σχολικό φύλακα αφού πρόκειται για το μεγαλύτερο Δημοτικό του Λασιθίου που βρίσκεται σε ένα πολύ κεντρικό σημείο της Ιεράπετρας. Η ενημέρωση θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες στα τέσσερα Δημοτικά σχολεία της Ιεράπετρας, της Γρα Λυγιάς, των Φερμών, του Κουτσουρά και του Μακρύ Γιαλού, στο τέλος θα γίνει μια αξιολόγηση και θα αποφασιστεί αν χρειάζονται και πρόσθετες δράσεις.

Ο κ. Νταραράς τόνισε πως η συγκεκριμένη δράση είναι μόνο μια απ’ αυτές που φαίνονται αφού η συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στα σχολεία, την Αστυνομία, τον Δήμο και την Δημοτική Αστυνομία είναι καθημερινή για να αντιμετωπίζονται όσα προβλήματα προκύπτουν.

 

Σχολίασε το

| www.radiolasithi.gr-Ράδιο Λασίθι 92.3 |

Ενημερωτικό portal με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης, με νέα και ειδήσεις από το Λασίθι την Ελλάδα και τον Κόσμο.

smartphone300

Για το Ράδιο Λασίθι 92.3
O Σταθμός

Πρόγραμμα
Διαφημιστείτε
Αρχείο εκπομπών

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ράδιο Λασίθι 92.3
Καλημεράκη 29β – Ιεράπετρα
τηλ: 28420 89216-17
φαξ: 2842089218
sms: 6937489216
email γραμματείας: info@radiolasithi.gr
email ειδήσεων: news@radiolasithi.gr

mandess-logo400

Το νούμερο 1 μουσικό ραδιόφωνο στο νομό  Λασιθίου.

Μεταδίδει μόνο επιτυχίες από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ακούστε εδώ

Στην κορυφή